berylpl Posted July 23, 2013 Report Share Posted July 23, 2013 Panowie, potrzebuję gumkę, która w miarę dobrze będzie działała w takiej głupawej konfiguracji giety JG. Gearbox na M130 powinien dawać koło 480-500fps, dysza protecha i achtung - lufa madbulla, z zeszlifowaną górą. Komora stock. Chwilowo miałem założoną gumkę zieloną G&G na której replika łapała zacinki (kulka nie chciała wejść do komory). Teraz szukam czegoś, co będzie ładnie się komponowało z tą głupawą lufą, są może jakieś gumki do niej dedykowane? Quote Link to post Share on other sites
Rogaś Posted July 29, 2013 Report Share Posted July 29, 2013 Nie ma gumek dedykowanych do lufy X Y Z.... Zanim znajdziesz tą jedną jedyną trzeba trochę się nakupować gumek i na własnej replice wszystkie sprawdzić i wybrać właśnie tą jedyną. Quote Link to post Share on other sites
SaintPierre Posted July 29, 2013 Report Share Posted July 29, 2013 W G36 RAS z lufą madbulla mam gumkę ultimate hr50 z M110 w gb ale przy M130 to bym spróbował hr70 (koszt ok 20 pln). Quote Link to post Share on other sites
SirHawk Posted July 30, 2013 Report Share Posted July 30, 2013 A jakie kulki używasz? Quote Link to post Share on other sites
luglo Posted August 5, 2013 Report Share Posted August 5, 2013 Teraz szukam czegoś, co będzie ładnie się komponowało z tą głupawą lufą, są może jakieś gumki do niej dedykowane? Do tej lufy nie kojarzę ale wiem, że do tej komory co masz świetnie nada się czarna systema. Quote Link to post Share on other sites
wolfman4101 Posted August 29, 2013 Report Share Posted August 29, 2013 Sam posiadam i polecam... Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts