Lilou Posted July 23, 2013 Report Share Posted July 23, 2013 Witam, co sądzicie o jakości kolimatorów firmy pro arms? Czekam na opinie, ponieważ mam jeden z nich na oku;p http://www.specshop.pl/product_info.php?cPath=22_175_176&products_id=7212&name=Element_-_Celownik_Kolimatorowy_552_Silver_-_EX005 Link to post Share on other sites
SirHawk Posted July 23, 2013 Report Share Posted July 23, 2013 To jest Element, nie Pro Arms. Link to post Share on other sites
Fishbonee Posted July 23, 2013 Report Share Posted July 23, 2013 Z resztą fajny kolimatorek - znak celowniczy zgodny z oryginałem, estetyczne oznaczenia :). Jedyny minus to dosyć spory efekt lustra - przy słonecznej pogodzie można się przeglądać w szybce podczas celowania. Link to post Share on other sites
Lilou Posted July 23, 2013 Author Report Share Posted July 23, 2013 Z resztą fajny kolimatorek - znak celowniczy zgodny z oryginałem, estetyczne oznaczenia :icon_smile:. Jedyny minus to dosyć spory efekt lustra - przy słonecznej pogodzie można się przeglądać w szybce podczas celowania. sory nie ten zlinkowałem miałem kilka stron otworzonych ale chyba i tak ten wezmę Link to post Share on other sites
Axel Posted July 25, 2013 Report Share Posted July 25, 2013 Zamykam , temat nie ma związku z linkiem. Link to post Share on other sites
Recommended Posts