Smagi Posted July 25, 2013 Report Share Posted July 25, 2013 (edited) A wiec tak mam zamiar zacząć przygodę z ASG i nie wiem jaka replikę wybrać (do 1000 zł). Możecie coś polecić??) O linki proszę :icon_smile: Chodzi o to żeby miała dobre bebechy i była w miarę jak najmniej awaryjna. Znalazłem taka Giete: http://www.specshop.... ... C_-_AR-006 Co o niej sądzicie jakie wady jakie plusy i co w niej wymienić na samym początku PS. Chodzi mi oczywiście o nowe repliki nie żadne tam używane z allegro;) Edited July 25, 2013 by Smagi Link to post Share on other sites
Obi-Wan Posted July 25, 2013 Report Share Posted July 25, 2013 Dobry wybór. Link to post Share on other sites
Buniek92 Posted July 25, 2013 Report Share Posted July 25, 2013 http://forum.wmasg.pl/topic/122641-poradnik-maniaka-dla-poczatkujacych/ Zgodnie z regulaminem masz obowiązek przeczytać ten poradnik przed założeniem tematu. Szkoda ,że tego nie zrobiłeś bo są tam propozycje replik do 1000zł. Link to post Share on other sites
Smagi Posted July 25, 2013 Author Report Share Posted July 25, 2013 Jestem cały czas w trakcie czytania;) Ale tego jest dużo i nie ogarnę tego dobrze w 2 dni:) A tu zapytałem żeby zaoszczędizić czasu bo replikę chciał bym zamówić za dnia;) Link to post Share on other sites
arend Posted July 25, 2013 Report Share Posted July 25, 2013 Więc szanując swój czas ni nerwy potrafisz nieszanować czasu i nerw innych. Zresztą w poradnikach jest czytania na pół godziny i drugie pół na zastanowienie się co ja właściwie chcę. Więc twierdzenie że przebicie się przez nie zajmuje dwa dni jest.......................... Zresztą czego wymagać od gościa co nie potrafi napisać pięciu zdać poprawnie. Link to post Share on other sites
Smagi Posted July 25, 2013 Author Report Share Posted July 25, 2013 Omg chciałem zapytać jakie są opinie na temat tej broni i jej zalety czy się nie zepsuje po 1 tygodniu gry no ale jak na tym forum nie wolno o takie rzeczy zapytać to sory W poradniku jest ino napisane o G36C raptem 4 linijki to się dużo dowiedziałem na temat tej broni:) Tak wiec możecie usunąć ten temat jak wam tak bardzo przeszkadza znajdę sobie jakieś inne forum na który opinia udziela się bez zbędnych złości bo chyba nie o to chodzi :) Link to post Share on other sites
Kirk Posted July 25, 2013 Report Share Posted July 25, 2013 (edited) A zaglądnąłeś chociaż do części forum poświęconej replikom? Albo chociaż do tematu poświęconego G36 ARESA? Im chodzi o to, że gdybyś poświęcił te pół godziny czasu to wiedziałbyś, że G36 ARESA są polecane i wielu graczy jest z nich zadowolonych. Przeczytałbyś temat, albo dwa, podumał chwilę i zamówił replikę, co łącznie zajęło by znacznie mniej czasu niż zadawanie pytania, na które odpowiedzi są już na forum i czekanie aż ktoś odpowie. Także próbowałeś oszczędzić nie tyle czas, co odrobinę własnego wysiłku, kolego. Ja przed zakupieniem każdego elementu szpeju czytam najpierw odpowiednie tematy i szukam recenzji. Po tych czynnościach albo nie masz pytań, albo są one bardzo konkretne. Pozdrawiam Edited July 25, 2013 by Kirk Link to post Share on other sites
Smagi Posted July 25, 2013 Author Report Share Posted July 25, 2013 No fakt mogłem tam poszukać no ale to chyba nie grzech bo nie które tematy są z kilku lat a mogło się coś zmienić od tego czasu na rynku replik :) Tak wiec tyle w tym temacie idę na inne forum Link to post Share on other sites
Kirk Posted July 25, 2013 Report Share Posted July 25, 2013 Ostatnie posty w temacie o G36 od ARESA są sprzed miesiąca. Niektóre tematy mają parę lat i kilkadziesiąt stron postów. Taka ilość postów to nie powód do strachu, tylko skarbnica wiedzy, gdzie dowiesz się nie tylko o opiniach na temat pierwszej generacji danej repliki, ale też o tym jak sprawuje się ona przy dłuższym uzytkowaniu, co może w niej paść najprędzej, co radzą doswiadczeni użytkownicy, jakich doświadczyli problemów z danym modelem i jak sobie z nimi poradzili oraz czy przez kilka lat jakość wyrobu wzrosła/zmalała/stoi na tym samym, niskim bądź wysokim poziomie. Link to post Share on other sites
Buniek92 Posted July 25, 2013 Report Share Posted July 25, 2013 Zamykam. Link to post Share on other sites
Recommended Posts