Ylang Posted July 28, 2013 Report Share Posted July 28, 2013 (edited) Rozważam zakup tej kamizelki. Nie natrafiłem na żadne recenzje, jedynie na opisy, gdzie sporo osób, uważa, iż ta kamizelka jest lepsza w porównaniu do MTV (którą również brałem pod uwagę). Głównie za sprawą większego komfortu. Ponoć MTV to taka żółwia skorupa, która ogranicza ruchy rękoma w każdy możliwy sposób, dzięki czemu wykonanie najprostszych czynności staje się uciążliwe, ponadto zasłania całe ciało, właściwie wszędzie, co również wpływa na odczucia "żółwiej skorupy". Płyty z przodu, po bokach. Nie zamierzam obwiesić się jak choinkę, ale wole więcej dodatkowego miejsca na przyczepienie czegoś, niż za mało. Nie rekonstruuje nic, nie wzoruje się na niczym. Jestem sobie samotnikiem i noszę co mi się podoba. Tutaj wchodzi kevlar od IBA. Było by miło, gdyby ktoś był coś w stanie o tym sprzęcie napisać. Edited July 28, 2013 by Ylang Quote Link to post Share on other sites
Foxtrot29 Posted July 28, 2013 Report Share Posted July 28, 2013 Well, mam wrażenie że jeśli nie jest to dokładnie taka sama skorupa żółwia jak MTV, to jest tylko delikatnie lepsza. Sądzę że można ją umieścić na jednej półeczce z IOTV, IBA, CIRASem Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts