thekizzyman Posted July 31, 2013 Report Share Posted July 31, 2013 Witam , zamierzam kupić replikę na start, lecz mam dylemat dotyczący dwóch replik a mianowicie: 1) Repilka G36K firmy JG - http://www.taiwangun.com/608-2-jg-2 2) Replika AK 74 (CM. 031) - http://www.taiwangun.com/cm-031 Dodam, że obydwie repliki przypadły mi do gustu , ale nie przykładam 100% wagi do wyglądu , chcę abym był zadowolony z osiągnięć jak i wytrzymałości sprzętu , a w późniejszym czasie tuningu :) Z góry dziękuje za pomoc i pozdrawiam :) Quote Link to post Share on other sites
Rikardo015 Posted July 31, 2013 Report Share Posted July 31, 2013 Umiesz czytać i szukać ??Jak tak to poszukaj sobie tematów o replikach.Repliki są warte uwagi podobne osiągi,wybór to kwestia gustu. Następnym razem za takie pyskówki dostaniesz urlop. Buniek92 Quote Link to post Share on other sites
thekizzyman Posted July 31, 2013 Author Report Share Posted July 31, 2013 (edited) Wiedziałem że będą takie opinie.. nie wpadłeś na taki pomysł że już to zrobiłem , aż taki głupi nie jestem, ale żeby się upewnić napisałem ten temat.. Więc proszę was bez takich odpowiedzi.. zależy mi na odpowidziach ludzi którzy mają jedną z tych replik, albo mieli z nią doczynienia i mają chęć napisania mi odpowiedź. :icon_smile: Dzięki :] Edited July 31, 2013 by thekizzyman Quote Link to post Share on other sites
berylpl Posted July 31, 2013 Report Share Posted July 31, 2013 Z tych dwóch wybierz tę która bardziej Ci się podoba, bo jeśli chodzi o trwałość i parametry, czy możliwości tuningu są takie same. Quote Link to post Share on other sites
Buniek92 Posted July 31, 2013 Report Share Posted July 31, 2013 Bierz G36. Cm.031 jest najzwyczajniej w świecie gorsze. Quote Link to post Share on other sites
LogaN Posted August 1, 2013 Report Share Posted August 1, 2013 Obie repliki są w porządku, jednak ja również przychylałbym się do G36. Na Gunfire.pl znajdziesz wersję krótszą © za około 100 złotych mniej, w dodatku z dwukrotnie dłuższym okresem gwarancyjnym. Osiągami się nie różnią, więc jeśli wygląd repliki Ci odpowiada, to śmiało możesz się na nią zdecydować. Gunfire ma w dodatku obecnie promocję związaną z wysyłką towaru, a to dodatkowe parę złotych zaoszczędzone. Pozdrawiam. Quote Link to post Share on other sites
Powała Posted August 2, 2013 Report Share Posted August 2, 2013 608-2[JG]>CM.031. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts