Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Witajcie, zakładam nowy temat, gdyż o tym modelu nic nie znalazłem.

http://gunfire.pl/product-pol-1152201519-Replika-pistoletu-Taurus-PT92.html

Nowy Taurus PT92 (Cyber Gun) w ofercie Gunfire, muszę przyznać. że wygląda dość ciekawie. Może ktoś go już posiada? Jakieś info o osiągach i niezawodności? Zastanawiam się nad kupnem, więc jeżeli ktoś coś wie na temat tego modelu to bardzo proszę podzielić się tą wiedzą :).

Pozdrawiam

"Elementy wykonane z tworzywa to szkielet repliki, zamek, okładziny chwytu pistoletowego oraz szczęki magazynka."

Czy 376 zł to nie jest trochę dużo jak za Berettę z tworzywa? Mam wrażenie, że sporo się tu płaci za oznaczenia.

Cóż przyznam się, że zanim przeczytałem opis wstukałem nazwę repliki w YT i jedyne filmy z tym modelem m.in. ten:

pokazują, że jest cały z metalu (dumny napis na pudełku full metal) co mnie zmyliło. Jeżeli replika z Gunfire rzeczywiście jest praktycznie w całości z ABSu to cena jest mocno przesadzona.

Dzięki za info.

Czyli wychodzi, że poszli mocno na skróty. W takim razie to już drugi po wysokiej, jak na replikę z ABS-u, cenie, argument na NIE dla tego modelu. Chyba lepiej w takim przypadku nie mieć oznaczeń w ogóle, lub mieć ładnie zrobione oznaczenia producenta ASG.