kris91tuch Posted August 7, 2013 Report Share Posted August 7, 2013 Witam, zastanawiam się nad zakupem M'ki LMT Defender RIS od Action Sport Games http://www.asgshop.p...ukt.php?id=4997 Jednak poza recenzją na WMASG nie znalazłem na forum opinii na jej temat. Dlatego zwracam się z prośbą o opinie do jej użytkowników. Jak się sprawują części ultimate ? Jakie są wrażenia z użytkowania repliki? Quote Link to post Share on other sites
Said Posted August 7, 2013 Report Share Posted August 7, 2013 Mam wersję z plastikowym body. po wymianie gumki na zieloną g&g tuning się skończył. Na baterii 7,4 lipo ma idealną rekajce na spust, zasięg jest ogromny, skupienie bardzo dobre. Nie mierzyłem więc nie podam dokładnie. Jedna z lepszych replik jakie miałem. Dzwięk układu jest miły dla ucha, nic nie wyje. Do środka nie zaglądałem, bo stwierdziłem, że nie ma po co. Replika bardzo dobrze spasowana. Nic nie skrzypi, wszystko pasuje idealnie. Luz na kolbie minimalny. Luzów na froncie też nie zauważyłem ( minimalny, praktycznie niewyczuwalny). Oznaczenia wyglądają solidnie, przez rok uzywania, nic się nie wytarło. Quote Link to post Share on other sites
Peterus Posted August 7, 2013 Report Share Posted August 7, 2013 A to ciekawostka, gdyż ASG nigdy nie wypuściło na rynek defenderów z plastikowym body. Quote Link to post Share on other sites
kris91tuch Posted August 7, 2013 Author Report Share Posted August 7, 2013 Właśnie chodzi mi o nowe produkty asg z częściami ultimate a nie m'ki z okresu współpracy asg z kwa Quote Link to post Share on other sites
Pan_Flint Posted August 7, 2013 Report Share Posted August 7, 2013 http://forum.wmasg.pl/topic/134555-m4a1-asg/ Następnym razem szukaj dokładniej. Quote Link to post Share on other sites
Borovix Posted August 7, 2013 Report Share Posted August 7, 2013 (edited) Ja posiadam nową wersję RIS. Nie ma z nią żadnych problemów. Zasięg i celność na dobrym poziomie. Ja po wymianie gumki HopUp uzyskałem ponad 420 fpsów. Zapomniałem tylko dodać, że przycisk zwalniacza magazynka rozwalił się po tygodniu. Potem potraktowałem go klejem dwu skłądnikowym i trzymało mocno, ale ostatnio na strzelance (na szczęście pod koniec) znów się rozwalił i zgubiłem sprężynkę. Ponadto, po jakimś czasie zepsuł się bolt catch, a po jakimś czasie się naprawił, ale muszę dopychać dźwignię przeładowania bo nie powraca sama do końca. Wyrobił mi się też straszliwy luz kabłąka spustowego, ale ogólnie to jestem zadowolony i jeśli myślisz o zakupie to możesz śmiało brać. Edited August 7, 2013 by Borovix Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts