Sebekko Posted August 10, 2013 Report Share Posted August 10, 2013 Witam! Chciałbym kupić broń snajperską MB13D firmy well i mam pytanie czy jest to dobra broń na początek a jeżeli nie to dlaczego. Link do broni: http://www.airsoftxtreme.pl/product-pol-1127-Replika-karabinu-snajperskiego-MB13D-z-luneta-i-dwojnogiem.html Quote Link to post Share on other sites
arend Posted August 10, 2013 Report Share Posted August 10, 2013 To nie jest broń to raz. Dwa to ta zabawka nie nadaje się na początek. Na środek i koniec też nie. Dlaczego? A przeczytałeś poradniki dla początkujących? PS Sklep też mało zaufany. Quote Link to post Share on other sites
arek2xl Posted August 10, 2013 Report Share Posted August 10, 2013 Nie baw się w snajper bez przynajmniej 2500zł w kieszeni myślę że ta kwota odstraszyła cię kup szturmową broń i strzelaj na semi i będziesz się tak samo nawet lepiej bawił. Quote Link to post Share on other sites
Fishbonee Posted August 11, 2013 Report Share Posted August 11, 2013 (edited) W dobie konwersji mancrafta snajperstwo staje się już realne poniżej kwoty 2500zł. Skutecznie już będzie nawet >1500zł. Sklep kijowy, "sznajpera" też. Lepiej niż z nią już się pobawisz pompką AGM'a, nie mówiąc już o tym ile godnych zakupów replik da się dorwać w cenie tego czegoś. A jakie dokładnie się nadają? To już poczytaj poradniki Logana dla początkujących i zadecyduj sam :icon_biggrin:. Edited August 11, 2013 by Fishbonee Quote Link to post Share on other sites
berylpl Posted August 11, 2013 Report Share Posted August 11, 2013 Witam! Chciałbym kupić broń snajperską MB13D firmy well i mam pytanie czy jest to dobra broń na początek a jeżeli nie to dlaczego. Link do broni: http://www.airsoftxt...dwojnogiem.html Po pierwsze omijaj ten sklep szerokim łukiem, stracisz kasę, a repliki nie zobaczysz na oczy. Po drugie, ta replika ma sens, jeśli wymienisz w niej: komorę HU gumkę HU lufę Wtedy będziesz mógł jako-tako konkurować ze stockowymi elektrykami. Tyle, że zapłacisz 440 za replikę i z 600 za jej tuning. Także interes życia, to to nie będzie. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts