Narkil Posted August 14, 2013 Report Share Posted August 14, 2013 Witam! Strzelałem dzisiaj z mojej cymki i zauważyłem następujący problem: otóż, po wystrzeleniu ok.100 kulek spust tak jakby się zablokował tj. zachował się tak jakby był w pozycji zablokowanej. Po odczekaniu jakchiś 30 sek. znowu zaczął strzelać i taka jak powyżej sytuacja powtórzyła się dziś 2 razy. Zauważyłem ponadto, że gdy skończyłem strzelać bateria była gorąca. Czy moglibyście mi wyjaśnić na czym polega problem? pierwszy raz wystrzelałem high-capa na tej broni. Pozdrawiam Narkil Quote Link to post Share on other sites
Narkil Posted August 14, 2013 Author Report Share Posted August 14, 2013 Bardzo proszę o pomoc, jestem w tym zielony i każda porada się przyda:) Quote Link to post Share on other sites
SirHawk Posted August 14, 2013 Report Share Posted August 14, 2013 Tzn. spustu nie mogłeś naciągnąć czy nie było reakcji silnika na pociągnięcie spustem? Quote Link to post Share on other sites
Narkil Posted August 14, 2013 Author Report Share Posted August 14, 2013 Nie mogłem nacisnąć spusty ponieważ był "sztywny" Quote Link to post Share on other sites
The-Naturat Posted August 14, 2013 Report Share Posted August 14, 2013 Nowa ro replika? Może chińczyk składający ją dostał mniej ryżu i coś selektora nie docisnął, albo sprężynka od spustu się skręciła jakoś... Quote Link to post Share on other sites
Narkil Posted August 15, 2013 Author Report Share Posted August 15, 2013 Tak nowa jeszcze tygodnia nie ma Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts