shielded Posted August 15, 2013 Report Share Posted August 15, 2013 Czy miał bądź ma ktoś ten plecak ? Nadaje się do ASG i do szkoły ? I jak z wytrzymałością tego plecaka? A może kupić polską kostkę ? http://art-fox.pl/pl...-dpm-p-259.html Pozdro, i dzięki za każdą odpowiedź :icon_razz: Quote Link to post Share on other sites
Karczu Posted August 15, 2013 Report Share Posted August 15, 2013 Ja rozumiem że jak się kupi camelbaka za pół wypłaty to się go nosi wszędzie :D Kup tornister, książki nie będą śmierdziały demobilem, strój na wf też. Z takim workiem nie poderwiesz koleżanki z klasy. Quote Link to post Share on other sites
shielded Posted August 16, 2013 Author Report Share Posted August 16, 2013 OK, spoko dzięki za odpowiedź :D Nie chodziło mi TYLKO o szkołę ale też o ASG. zwykły plecak mam, tylko zastanawiam się czy w/w plecak po prostu nie zastąpi mi tornistra do szkoły a przy okazji będzie służył w innych celach :) Quote Link to post Share on other sites
Errhile Posted August 16, 2013 Report Share Posted August 16, 2013 Daj sobie na luz, 58 Pattern to zabytek jest - mniej więcej na poziomie naszej "kostki". I tak samo przewidziany jest do mocowania na szelkach głównych oporządzenia. Praktycznie widzę dwa zastosowania w ASG dla tego antyku: rekonstrukcja Brytyjczyka z okresu przed wprowadzeniem PLCE albo stylizacja na najemnika "gdzieś w dziczy Afryki" w latach 70-80. W obu chodzi o efektowność, a nie efektywność. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts