siwy123 Posted September 5, 2013 Report Share Posted September 5, 2013 (edited) Witam mam problem z moją beretta ponieważ naciskając spust zamek się cofa a broń nie oddaje strzału, naciskając drugi raz spust kurek rusza a zamek nie i replika strzela lecz jej zasięg jest mniejszy. Można rozwiązać ten problem w jeden sposób iż przy strzale podnieść lekko magazynek do góry i wtedy replika odda strzał prawidłowo z normalną mocą 300fps wraz z ruchem zamka. Proszę o pomoc. Edited September 5, 2013 by siwy123 Quote Link to post Share on other sites
Mendi Posted September 11, 2013 Report Share Posted September 11, 2013 Sam sobie odpowiedziałeś - mag nie jest dociśnięty, wiec zbijak nie jest przy zaworze górnym. Mag powinien wchodzić z wyraźnym "klik". Wykręć okładziny, wyciąg i pooglądaj zatrzask do maga oraz same wycięcia na magu. Mi się właśnie to wyrobiło, przy strzale mag sam wypadał... Możesz obrócić przycisk zatrzasku maga na drugą stronę - mało wygodne na początku, ale idzie się przyzwyczaić, a najtaniej wychodzi. Lub szukaj nowego zatrzasku lub maga - zależnie co się wyrobiło. jest jeszcze 3 wyjście - w przypadku gdy wytarł się plastikowy zatrzask, można wstawić tam kawałek pręta. Mogę wrzucić fotke po pracy, jeśli cię to interesuje. Quote Link to post Share on other sites
MacKraw Posted September 25, 2013 Report Share Posted September 25, 2013 a prowizorycznie mozesz owinąć magazynek izolką przy stopce zeby siedział pewnie i troszke na wcisk. Mało wygodne przy wyciąganiu, ale działa :) Quote Link to post Share on other sites
Bart_Forrester Posted September 25, 2013 Report Share Posted September 25, 2013 Kumpel miał tak, że śruby trzymające okładziny tarły o maga. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts