asshole Posted September 7, 2013 Report Share Posted September 7, 2013 Chcię kupić replikę broni krótkiej (pistolet/rewolwer, choć bardziej przychylny jestem pistoletom). Niestety z powodu ilości produktów nie mam pojęcia, co wybrać. Potrzebuję pistoletu o dużej mocy (400 fps i więcej). Biorąc pod uwagę moc lepsze wydają mi się repliki napędzane CO2. (Mam już replikę dragona od WE hicapa 7. Niestety jest zbyt masywna, przec co traci na mobilności i użyteczności) Ważne jest też, aby magazynki nie były zbyt drogie... (Do mojego drago najtańsze kosztują 100zł, co nie jest wcale mało) Poszukuję wypróbowanego modelu (full metal). Najlepiej, jakby posiadał możliwość przystosowania do użytku zarówno lewo jak i praworęcznego. Cena: do 500zł Z góry dzięki;) Quote Link to post Share on other sites
Ombre Posted September 7, 2013 Report Share Posted September 7, 2013 Myśle że na forum jest multum tematów o gazówkach do 5 stówek, wystarczy poszukać :) Quote Link to post Share on other sites
arend Posted September 8, 2013 Report Share Posted September 8, 2013 Najwięcej z twoich założeń wypełnia Ruger mk1. Jest mocny, niedrogi , magi też ma niedrogie. Jest wytrzymały i solidny, tyle że nie jest w całości metalowy. Quote Link to post Share on other sites
thor_ Posted September 8, 2013 Report Share Posted September 8, 2013 Myślę że każda replika KJW albo WE w wersji "fullmetal" spełni Twoje oczekiwania. Quote Link to post Share on other sites
arend Posted September 8, 2013 Report Share Posted September 8, 2013 O Thor_ wrócił. Dzieńdobry Quote Link to post Share on other sites
ivan8094 Posted September 8, 2013 Report Share Posted September 8, 2013 Wątpie, że repliki WE będą dobrym rozwiązaniem, lubią się szybko sypać, co innego kjw których większość modeli jest wykonana na wysokim poziomie ;) Quote Link to post Share on other sites
Ombre Posted September 8, 2013 Report Share Posted September 8, 2013 Mój colt WE 4 lata ani jednej usterki, tylko magi siadają ;) Quote Link to post Share on other sites
arend Posted September 9, 2013 Report Share Posted September 9, 2013 Trwałość repliki WE zależy od intensywności strzelania z niej. U mnie WeiTechy nie żyją dłużej niż rok. Tyle że ja naprawdę dużo z nich strzelam. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts