gloomer Posted September 14, 2013 Report Share Posted September 14, 2013 Witojcie! Mam problem w postaci blokady spupstu w swojej replice. Kiedy mam na selektor na safe to mechaniczne blokada puszcza i spust się wciska. Czy to coś z płytką selektora czy z serii rozłóż i złóż. Pamiętam, że kiedyś w mojej m4 pomogło wyjęcie GB i włożenie go na nowo. Quote Link to post Share on other sites
Across321 Posted September 14, 2013 Report Share Posted September 14, 2013 Standardowo spróbuj rozłożyć i złożyć na nowo, a przyokazji zerknij czy TEN element (jest tuż przy kostce stykowej) czy nie jest uszkodzony. Z płytką nie powinno być problemu, ewentualnie zwróć uwagę na tą część płytki, która styka się z wyżej wymienionym elementem. :D Pozdrawiam Kocur ;) Quote Link to post Share on other sites
gloomer Posted September 14, 2013 Author Report Share Posted September 14, 2013 Dzienia ziomeczku :D! Jutro rozbiorę i sprawdzę ale GB nie będę rozbierać bo idzie i tak na tuning. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts