Zojdi Posted September 23, 2013 Report Share Posted September 23, 2013 Witam Was! Szukałem podobnego tematu i odpowiedzi na ten temat, ale nie mogę znaleźć. Jeśli coś przeoczyłem to dajcie znać! A teraz do mojego pytania: dlaczego nie można dostać cięższych tracerów, powiedzmy 0,36 lub 0,40? Szukałem ale nie znalazłem. Czy jest na to przyczyna? Rozumiem że snajper raczej jest skryty i nie chcę żeby widać było z kąd strzał padł, ale nawet z samej ciekawości, przecież chyba nie jestem jedyną osobą, która chciała by załadować tracery na nocnej strzelance, ale potrzebuje 0,40? Pozdrawiam i dziękuje za odpowiedzi, Zojdi :) Quote Link to post Share on other sites
Fishbonee Posted September 23, 2013 Report Share Posted September 23, 2013 Może i nie jesteś jedyną taką osobą, ale jest ich na pewno niewiele = mały popyt i już cały brak takich kulek wyjaśniony :P. Quote Link to post Share on other sites
Zojdi Posted September 23, 2013 Author Report Share Posted September 23, 2013 No tak, to pewnie jest przyczyną, ale szkoda. :( Bardzo dziękuję za szybką odpowiedź. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts