GHOST13 Posted October 1, 2013 Report Share Posted October 1, 2013 Witam mam pytanie co zrobić gdy w takiej replice http://blacksword.pl/product-pol-864-EG707MG-Replika-pistoletu-Beretta-M92F.html po strzale nie ładuje się następna kulka? Zamek trochę odbija jednak za słabo. Przejrzałem forum ale nic z powiedzianych rzeczy nie pomaga (a już kilkanaście razy rozkładałem ją). Z góry dziękuje za pomoc Quote Link to post Share on other sites
Across321 Posted October 1, 2013 Report Share Posted October 1, 2013 Sprawdź czy głowica tłoczka i cylinder jest cały (również ząb, który odpowiada za dosyłanie kulek do komory). Pozdrawiam Kocur ;) Quote Link to post Share on other sites
GHOST13 Posted October 2, 2013 Author Report Share Posted October 2, 2013 Tak jest cały bo go wymieniałem :) mam ich kilka więc wwstawiałem żeby sprawdzić czy to coś zmieni. Pistolrt po strzale nie ładuje następnej kulki. Gdy się naciągnie to znów strzeli ale nie poda następnej kulki itd. Quote Link to post Share on other sites
P&P Posted October 2, 2013 Report Share Posted October 2, 2013 Rozciągnij uszczelkę na tłoku, powinno pomóc. Quote Link to post Share on other sites
emeck Posted October 2, 2013 Report Share Posted October 2, 2013 Może masz za słabo nasmarowany tłoczek i gaz bokiem ucieka, przez co za mało Ci cofa zamek. Wyczyść i nasmaruj też prowadnice zamka i sprężynę powrotną. W tym bellu ona też lubi powodować problemy z cofaniem się zamka. I sprawdź czy magazynek nie ma za dużego luzu w pionie bo wtedy gaz też ucieka między magiem a tłoczkiem. Quote Link to post Share on other sites
GHOST13 Posted October 2, 2013 Author Report Share Posted October 2, 2013 Wszystko smarowałem już kilka razy, dociskałem magazynek podczas strzelania i nic. Ale jutro jeszcze raz ją przesmaruje i zobacze czy coś się zmieni ;) w każdym razie dziękuja za zaangażowanie w temat Quote Link to post Share on other sites
KubaK Posted October 2, 2013 Report Share Posted October 2, 2013 Podrzuć do mnie, znowu do zajrzę do tego cuda - może i tym razem coś znajdę. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts