rain Posted October 4, 2013 Report Share Posted October 4, 2013 Link do galerii: Ale nie zawracajcie sobie gitary przeglądaniem wybrałem dla Was najlepsze foto: Quote Link to post Share on other sites
MoreLike Posted October 4, 2013 Report Share Posted October 4, 2013 Średnie te foty nic, mi nie wpadło do oka za szczególnie, niezłe foty chłopaków z Poznania jak mniemam. Quote Link to post Share on other sites
rain Posted October 4, 2013 Author Report Share Posted October 4, 2013 Si, poziom w tym roku jest średni. Tutaj chłopaki z poznania mojego autorstwa: A tu kumpla: I jeszcze tutaj przyuważyłem "naszych" ;) Quote Link to post Share on other sites
rain Posted October 15, 2013 Author Report Share Posted October 15, 2013 Ogłoszenie wyników: http://www.guay2.com/show_yourself/announce/index.php (Po kliknięciu w miniaturę jest cały set do obejrzenia) Wygrał zasłużony zwycięzca IMO. Smerfetka na 2 miejscu ;) Quote Link to post Share on other sites
MoreLike Posted October 16, 2013 Report Share Posted October 16, 2013 (edited) No to gratki ;-) 2 miejsce, moim zdaniem to kpina dobre jakościowo zdjęcia samej broni, a poza tym to zdjęcia na których nic nie widać i konkurs fotografii ślubno erotycznej. Jak już chcieli babkę to by lepiej wybrali tą w pilotce :icon_razz: Nie było przynajmniej za dużo zdjęć w stylu "Ja na tle szopki" "Ja ninja" "Ja w przedpokoju". Podobają mi się foty Branislava Bronkov. Trochę za ciemne ale przerobione ze smakiem xD Edited October 16, 2013 by MoreLike Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts