deber Posted October 5, 2013 Report Share Posted October 5, 2013 Witam. Panowie przeglądałem forum i o kolorkach już coś tam było, ale nie to co mnie interesuje. Mianowicie znalazłem taki o to chwyt pistoletowy http://www.airsoftarmory.pl/pl/p/Magpul-PTS-MOE-chwyt-pistoletowy-DE/172 niby orginalny Magpul DE, a jednak różni się odcieniem i to znacznie (przynajmniej na tych fotkach) od tego chwytu przedniego http://asg.warszawa.pl/p,magpul-chwyt-przedni-moe-7-de,7228.html który to rzekomo też jest orginalnym Magpulem DE. Więc teraz pytam o co tutaj chodzi :D czegoś nie dopatrzyłem?? Któras z części to podróbka? Dzięki za odpowiedzi, a jeśli to jakaś moja wtopa to nie krzyczcie :D Quote Link to post Share on other sites
Emcet Posted October 5, 2013 Report Share Posted October 5, 2013 (edited) Kolory magpula: Pierwszy link to ten kolorek po lewej na górze. Drugi to taki jak ten na dole po lewej, tylko fotografowany przy dziwnym świetle. Edited October 5, 2013 by MrMCET Quote Link to post Share on other sites
deber Posted October 5, 2013 Author Report Share Posted October 5, 2013 No i wszystko jasne :) Wielkie dzięki kolego!! Quote Link to post Share on other sites
SirHawk Posted October 5, 2013 Report Share Posted October 5, 2013 Magpul czasem w ofercie nie ma także różowych akcesoriów? Quote Link to post Share on other sites
Emcet Posted October 5, 2013 Report Share Posted October 5, 2013 To raczej te chamskie podróby przez które magpul wycofał się z airsoftu były różowe. Quote Link to post Share on other sites
deber Posted October 5, 2013 Author Report Share Posted October 5, 2013 Tak się jeszcze zastanawiam...czyli właściwie ani chwyt przedni ani pistoletowy nie są chyba w kolorze DE? Bo to chyba ten pod czarnym na zdjęciu? a te po lewo to coś w stylu CB i oliwka? Quote Link to post Share on other sites
Axel Posted October 9, 2013 Report Share Posted October 9, 2013 Możesz sprawdzić na stronie internetowej Magpula, ktoś kiedyś powiedział że facet widzi 3 kolory :) Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts