Mendi Posted November 8, 2013 Author Report Share Posted November 8, 2013 @Padaka Gdzie Ty tu widzisz szyderę lub żenadę? Rzucasz cytatami z regulaminu co najmniej jakbyś tylko Ty miał do nich dostęp, a ja jakbym pojęcia o nich nie miał. Pomimo wysłania informacji o przelewie grupowym, zarejestrowano go dopiero po 6 dniach - myślę, że to dosyć istotna informacja dla ludzi płacących wpisowe. Quote Link to post Share on other sites
Padaka Posted November 8, 2013 Report Share Posted November 8, 2013 Gdzie ? w tekście " toś się popisał". Koniec tematu. Quote Link to post Share on other sites
Mendi Posted November 15, 2013 Author Report Share Posted November 15, 2013 Ok, wszelkie ludki ode mnie przepisane do Guerrillas - razem 11 chłopa. Część ma już zapłacone, drugi przelew grupowy wyjdzie w przyszłym tygodniu. Max jak zgłoszenia od was? Quote Link to post Share on other sites
macmax Posted November 17, 2013 Report Share Posted November 17, 2013 Od nas niewiele, 3-4 osoby. W tym jeden czeka w kolejce aż się zwolni miejsce. No to razem mamy drużynę piechoty wz39 :icon_biggrin: Tylko lepiej wyposażoną. Tradycyjnie będziemy jechać w nocy, na rano w czwartek w Vrchbeli, aby skorzystać z legendarnego cateringu piwnego i sprawdzić czy barmanka tradycyjnie będzie prezentować stringi. Fama głosi że za organizację polskiego plutonu wzięła się w tym roku stolica, więc hasłem będzie " Eti ye..nye oficery nas wsieh ugrobiat" Quote Link to post Share on other sites
Mendi Posted November 18, 2013 Author Report Share Posted November 18, 2013 Max, w razie co, to tak jakby mamy wolne miejsce jedno, bo przypadkiem Bambusa 2 razy zarejestrowałem. Podejrzewam, ze to kwestia wysłania maila i dogadania się. Max jaka stolica - Praha czy Warszafka? Quote Link to post Share on other sites
Tato Posted November 18, 2013 Report Share Posted November 18, 2013 Fama głosi że za organizację polskiego plutonu wzięła się w tym roku stolica, więc hasłem będzie " Eti ye..nye oficery nas wsieh ugrobiat" W ramach przygotowań do Borderwar wspólnie trenuje kilka teamów z Mazowsza i Pomorza, które znają się ze szkoleń Ranger School Majora Spencera i grały wspólnie np na cyklu milsimów "48h". Owszem, będziemy występować na BW jako jednolita grupa w sile plutonu. Nie, nie organizujemy ani w żaden inny sposób nie narzucamy się innym polskim teamom jadącym po stronie Guerillas. Do zobaczenia na grze. Quote Link to post Share on other sites
Mendi Posted November 18, 2013 Author Report Share Posted November 18, 2013 @Tato kojarzymy się z gyverowkich edycji Stalkera. Nie wiadomo czy będziemy w tej samej kompani czy plutonie, ale jakoś ogarniemy się na miejscu. Chłopaki z Irlandii się odzywali coś? Quote Link to post Share on other sites
macmax Posted November 18, 2013 Report Share Posted November 18, 2013 (edited) @Tato - Uderz w stół a nożyce się odezwą :icon_biggrin: Jako zeszłoroczny dowódca polskiego plutonu z wielką ulgą i radością przyjąłem to co fama głosi. @ Mendi Co do organizacji pododdziałów , to zapewne orgi i tak będą je formować według klucza narodowościowego. To czy inne polskie teamy będą współpracować w ramach plutonu okaże się na miejscu. Edited November 18, 2013 by macmax Quote Link to post Share on other sites
Mendi Posted November 18, 2013 Author Report Share Posted November 18, 2013 Klasycznie, rozleziemy się jak pchły na kundlu :icon_biggrin: Chłopaki z Irlandii piszą, ze zgłasza się ich 6 Polaków, oraz dodatkowo ok. 20 Irlandczyków chce jechać. Quote Link to post Share on other sites
mafo Posted November 28, 2013 Report Share Posted November 28, 2013 Witam. Mam wolny, nieoplacony bilet na BW6 (guerillas) Jak jest ktoś chętny, to prosze o PM Dzięki Quote Link to post Share on other sites
Mendi Posted January 6, 2014 Author Report Share Posted January 6, 2014 Jak tam? Poluje ktoś na uzupełnienia noworoczne? Quote Link to post Share on other sites
macmax Posted January 6, 2014 Report Share Posted January 6, 2014 A co, sądzisz że za mało nas jedzie ? Quote Link to post Share on other sites
Mendi Posted January 9, 2014 Author Report Share Posted January 9, 2014 Mało nie mało, Niemcuff będzie więcej po przeciwnej stronie, byle było 1:40 i damy radę. Quote Link to post Share on other sites
bizon96 Posted January 9, 2014 Report Share Posted January 9, 2014 Z Irlandii przyjezdza Was zasilic calkiem zgrabny pluton Polsko-Irlandzki. Quote Link to post Share on other sites
macmax Posted January 9, 2014 Report Share Posted January 9, 2014 Nawet bez IRL ( bez urazy :icon_razz:) wychodzi około 100 szt. w Guerillas - czyli całkiem zgrabna kompania. Quote Link to post Share on other sites
Mendi Posted January 10, 2014 Author Report Share Posted January 10, 2014 Bedom polskie bluzgi latać gęsto w czeskiej przestrzeni powietrznej... Quote Link to post Share on other sites
Flame Posted January 20, 2014 Report Share Posted January 20, 2014 Witam. chciałbym poinformować, że mam bilet na sprzedaż na właśnię tą imprezę. Strona przydziałowa to TF51 (czyli potocznie amerykanie i jednostki koalicji) Cena do uzgodnienia. Zapraszam na PW :) Quote Link to post Share on other sites
dixon Posted February 3, 2014 Report Share Posted February 3, 2014 (edited) Krakowa jedzie pewna 4ka. Strona Guerrillas. Jak ktoś z Krakowa, to niech wbija na FakeFaca : https://www.facebook...95532477145071/ Dodamy do grupy. Edited February 3, 2014 by dixon Quote Link to post Share on other sites
Mendi Posted February 7, 2014 Author Report Share Posted February 7, 2014 Dixon ale na pejsbuku?... Ode mnie jedzie 14 chłopa :D Trzeba będzie po woli jakoś transport ogarniać. a tak btw. to w tym roku równocześnie z BW6 odbywać się będzie Stalker gyverowski ;/ http://wmasg.pl/pl/events/show/520191 Quote Link to post Share on other sites
Grey Posted February 7, 2014 Report Share Posted February 7, 2014 Jakby był jakiś masowy transport, to dajcie znać na PW. Dwie osoby (ja i Szara) Quote Link to post Share on other sites
Mendi Posted February 10, 2014 Author Report Share Posted February 10, 2014 Jakby był jakiś masowy transport, to dajcie znać na PW. Dwie osoby (ja i Szara) Skrobaj do Logana, on z ekipą też ze ślunska wyrusza, może się razem spakujecie. Quote Link to post Share on other sites
kask314 Posted February 25, 2014 Report Share Posted February 25, 2014 Witam , ktoś z Guerillas wybiera sie przez Zgorzelec ,?? Quote Link to post Share on other sites
Mendi Posted February 26, 2014 Author Report Share Posted February 26, 2014 Chyba wszyscy tamtędy jadą, najlepsza i najszybsza trasa. Jechaliśmy raz koło Śnieżki, głównie dla widoków, ale było dłużej i więcej bajury poszło na przewyższeniach. Quote Link to post Share on other sites
kask314 Posted February 27, 2014 Report Share Posted February 27, 2014 Chętnie przyjmę ofertę transportu kolektywnego , ze Zgorzelca ew Z lubuskiego Żary - Żagań - Zielona Góra , frakcja na BW Guerillas Quote Link to post Share on other sites
Mendi Posted February 28, 2014 Author Report Share Posted February 28, 2014 Orientujecie się jak tam teraz z biletami? Może ktoś jest zmuszony zrezygnować? Mam jeszcze jedną sierotę na miejscu, okazało się że jednak nie jedzie na poligon i chciał uderzyć z nami na BW. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts