Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Replika GBB do ok. 700zl

Recommended Posts

Naszła mnie wielka chęć na powrót do airsoftu a jestem już bardzo znudzony springami i AEG'ami i postanowiłem kupić sobie jakąś gazówkę. Bardzo chciał bym, żeby było to M4. Wiem, że w takiej cenie żadnej rewelacji nie ma i w grę wchodzą raczej tylko chińczyki, w oko wpadły mi te repliki:

http://gunfire.pl/product-pol-1152192719-AGM-061-Gas-Blow-Back.html

http://gunfire.pl/product-pol-1152201342-Replika-karabinka-CM16-Carbine-GBB-II.html

Jestem bardziej skłonny kupić tą od AGM z powodu metalowego body (wiem, dość błahy powód, ale nie mam jakiś wielkich ambicji;p ), tyle że słyszałem, że AEG'i od AGM'u są bardzo lipne, nie wiem jak z GBB. Czekam na opinie o tych replikach albo ew. propozycje.

Stary asio od tego złomu:) kup używke m4 KJW/Tani koba albo WE oen bolt. I nie piszę tego dlatego, że mam akurat do spylenia KJW/Tanio koba ale żebyś nie wyrzucil kasy w błoto. Bo to co pokazales to się nie nadaje ani do strzelania ani do powieszenia na ścianie:)

Gazówka to sezonowa zabaweczka-od marca do końca października postrzelasz, potem leży w szafie. No i magazynki kosztują sporo (choć ja mam kilka i tanio sprzedam ;)). Z jednej strony to jest zaj*sta zabaweczka-kop, zwalnianie zamka po każdym magu, to jest wkręta na maksa i w wiertarce straszliwie mi tego brakuje. Z drugiej strony to spory koszt magów, tylko realcapy, na każdą strzelankę ciągniesz ze sobą gaz, częstszy serwis (ja akurat przy swoich gazówkach robię wszystko sam).

Myślę, że jednak mimo wszystko zostanę przy dobrej gazówce, bo właśnie o zajawke tu chodzi, o cóż by innego ;) W zimie tak czy tak zawsze średnio widziały mi się strzelanki, a poza tym nienawidzę tego "sztywnego" trzymania się repliki (bo lubię w to włożyć trochę uczucia :D ) i puszczania minutowej nieskończonej serii niczym Rambo. Wielkie dzięki za odpowiedzi ;)