Immons Posted October 15, 2013 Report Share Posted October 15, 2013 Witam, jestem dość początkujący w sprawach ASG, dlatego mam pytanie może i śmieszne dla niektórych. Otóż kupiłem sobie dzisiaj tę replikę: http://www.militaria.pl/action_sport_games/pistolet_maszynowy_aeg_b_t_mp5a5_%2815912%29_p5709.xml Mam w niej magazynek - który wg militaria.pl jest magazynkiem h-cap, jednak zdaje mi się, że mogę pomieścić w nim tylko 25 kulek - lecz nie podaje on kulek. Przy ładowaniu kulek, mogę normalnie je wsypać - więc zdaje mi się, że jest tu jakiś problem ze sprężyną - czy jest to moje niedoświadczenie czy usterka, a jeśli to drugie, to czy mogę to jakoś naprawić, czy muszę reklamować magazynek? Quote Link to post Share on other sites
Guest (ID:6452) Posted October 15, 2013 Report Share Posted October 15, 2013 Musisz przeczytać instrukcję i zastosować się do wskazówek co do obsługi magazynków hi-cap. Bo pewnie wcisnąłeś kulki od góry... Quote Link to post Share on other sites
Fishbonee Posted October 15, 2013 Report Share Posted October 15, 2013 Wsypujesz kulki, zamykasz klapkę i podkręcasz specjalną zębatkę na dole aż odczujesz, że kręci się już z większym oporem. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts