Hatchet Posted October 19, 2013 Report Share Posted October 19, 2013 Wie ktoś czy gdzieś w Polsce da sę kupić 12-sto pack do granatów Thunder B? Najlepiej by było jakby były modelem odłamkowym. Quote Link to post Share on other sites
ST1TCH Posted October 19, 2013 Report Share Posted October 19, 2013 U nas nie ma, ja zaopatruję się za granicą w dowolnym sklepie. Quote Link to post Share on other sites
Mixon Posted May 20, 2015 Report Share Posted May 20, 2015 Super odkop, Taiwangun podniósł poprzeczkę :D Quote Link to post Share on other sites
Mixon Posted August 19, 2015 Report Share Posted August 19, 2015 (edited) Ponieważ wbrew moim pierwszym obawom, Taiwangun nie sprowadził tych granatów jednorazowo, zopatrzyłem się we dwa i się, kurde, zakochałem :icon_biggrin: Świetna sprawa, normalnie czuję się jak za gówniarza, gdy po raz pierwszy odkryłem flashbangi w CSie, a wcześniej nie chciało mi się kupować :icon_razz: Nie dziwię się teraz, że za granicą "każdy" ma ich po kilka, to jak boczniak. Tylko że fajniejszy. I jest ich kilka. Po co kupowałem granatnik i granaty 40mm ;_;? Edited August 19, 2015 by Mixon Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts