polskiniko Posted October 29, 2013 Report Share Posted October 29, 2013 GFC to rebrand JG - to samo w środku, przemianowane pod firmę GunFire Company, czyli dla sklepu Gunfire. Quote Link to post Share on other sites
Huodny Posted October 30, 2013 Report Share Posted October 30, 2013 ... i GFC tańsze od JG, a dodatkowo na 2 letniej gwarancji. Quote Link to post Share on other sites
amilewski Posted October 30, 2013 Author Report Share Posted October 30, 2013 Niech będzie Marek :D Quote Link to post Share on other sites
amilewski Posted November 2, 2013 Author Report Share Posted November 2, 2013 Wiecie może gdzie mógłbym tą MP5 tanio zakupić :D? Na zbrojowni jest za 280 zł, ale słyszałem, że można ją zdobyć jeszcze taniej ;) Quote Link to post Share on other sites
B3Lf öÖö (LastSniper) Posted November 2, 2013 Report Share Posted November 2, 2013 Taniej niż 280? Może była promocja na gunfire ale 280zł to nie tak dużo. Quote Link to post Share on other sites
amilewski Posted November 2, 2013 Author Report Share Posted November 2, 2013 No słyszałem o cenach 230-250 zł :D Ale może teraz jest droższa xD Quote Link to post Share on other sites
Regeneric Posted November 7, 2013 Report Share Posted November 7, 2013 Sorry MarekMac, nigdy nie zaakceptuję gównianego wykonania cm.028 . Tak na przyszłość, zabawką jest dla mnie karabinek który śmiesznie wygląda i w małym stopniu odwzorowuje oryginał - takie cm.028 właśnie. AK z drewnem i odpowiednim kolorem, na przykład RK-01W, nazwę już repliką. Prawdą jest że i RK nie jest idealne, jednak ono, w przeciwieństwie do CM jest pozbawione chamskich, ordynarnych błędów jak niebieskawy dekiel itd. :maniak_OK: Od kiedy dekiel w CM.028 jest niebieskawy? Posiadam tę replikę i nie mogę się z tym zgodzić. Ale przecież jeżeli nie trawisz tej broni, to co Cię będę przekonywał. Każdy ma swój gust ;) Quote Link to post Share on other sites
Emcet Posted November 7, 2013 Report Share Posted November 7, 2013 Nie jet to idealnie niebieski kolor, jednak ma się on nijak do oryginału. Quote Link to post Share on other sites
Regeneric Posted November 9, 2013 Report Share Posted November 9, 2013 Zgodzę się. Lecz górną pokrywę mam zamiar zeszlifować i pokryć czarnym lakierem. Jeżeli będzie dobrze wyglądać, zrobię tak z resztą. Albo może camo maźnę? :D Quote Link to post Share on other sites
MarekMac Posted November 9, 2013 Report Share Posted November 9, 2013 Mimo, że sam chciałbym upiększyć swoją Cymkę 028 to uważam, że lepiej wydać kasę na dobrą gumkę HU, dodatkowy magazynek czy chociażby browara niż na farby do 028. Quote Link to post Share on other sites
Regeneric Posted November 9, 2013 Report Share Posted November 9, 2013 Zastanawiam się nad kupnem mid-capa, ale boję się że będzie latać na boki. A miałem okazję sprawdzać 2 magazynki i obydwa latały :/ Quote Link to post Share on other sites
Fort Posted November 10, 2013 Report Share Posted November 10, 2013 Taśma izolacyjna czarna i nic nie lata. Radzę zaopatrzyć się w taką, ja mam ją zawsze przy kluczach i na troku na kamizelce. Przy odrobinie kreatywności można z nią zrobić wszystko. Jak koniecznie chcesz cymę, to kup sobie przy okazji czarny szprej w samochodowym. Podsyłałem już linka, jak cyma po pomalowaniu może świetnie wyglądać. To są koszty minimalne (u mnie mały, w sam raz żeby koledze pomalować replikę kosztował 8 zł, duży 13). Ale cyma to nie boyi, i nie wstawisz tam części z orginału. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts