lech Posted October 28, 2013 Report Share Posted October 28, 2013 (edited) Ktoś modził? Przeróbki niezbędne to jest pewne, pytanie czy do zrobienia? Jak coś to pisać bo będę miał okazję dorwać parę sztuk oryginalnego, używanego, orzechowego łoża od ostrej m14 prosto z USA :icon_wink: 400zł już z przesyłkami z USA do mnie i odemnie do chętnych. Edited October 28, 2013 by lech Quote Link to post Share on other sites
Bart_Forrester Posted October 28, 2013 Report Share Posted October 28, 2013 Jest na allegro facet, który je ściąga - koszt to 120-150 zł w zależności od stanu. Do repliki elektrycznej bardzo ciężko dopasować - o ile do m14 G&G i CA jeszcze jakoś, choć to godziny roboty, do systemu TM podobno jest to katorga. do GBB najłatwiej. No i ze względu na wymiary niezbyt się zgadzające - nie wygląda to tak estetycznie, jak łoże robione na zamówienie pod replikę. Quote Link to post Share on other sites
old Posted March 28, 2014 Report Share Posted March 28, 2014 A jakis namiar na tego goscia? Quote Link to post Share on other sites
Bart_Forrester Posted March 28, 2014 Report Share Posted March 28, 2014 gdybym ja jeszcze pamiętał :) Quote Link to post Share on other sites
lech Posted August 22, 2014 Author Report Share Posted August 22, 2014 Po zbadaniu tematu mam następujące wnioski: Wszystko da się zrobić, ale najlepsza wersja łoża do modyfikacji to tzw. "big red". jest grubsze (stworzone po tym jak rekruci łamali zwykłe łoża przy treningu bagnetem ;) ) Dzięki temu mamy więcej materiału po obróbce pod wymiary GB/silnika co przekłada się na dużo wyższą wytrzymałość gotowej modyfikacji. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts