Platynowy Posted November 4, 2013 Report Share Posted November 4, 2013 Witam. Jestem nowy w temacie asg i szukam odpowiedniej broni dla początkującego. Dysponuje budżetem 700-1000zl interesują mnie karabinki elektryczne (z tego co przeczytałem na różnych stronach są najbardziej uniwersalne) strzelałem już z gfg12 firmy GFC ale chyba trafiłem na felerny model który rozsypywał się w rękach. Z góry dziękuję za odpowiedzi. /Marek Quote Link to post Share on other sites
MarekMac Posted November 4, 2013 Report Share Posted November 4, 2013 (edited) Z tym budżetem masz całkiem spory wybór i chyba najlepiej będzie jak określisz jaka "rodzina" broni Cie interesuje (np. AK, M4/16, G36 itp.). Edited November 4, 2013 by MarekMac Quote Link to post Share on other sites
FanatykAK Posted November 4, 2013 Report Share Posted November 4, 2013 Seria RK--S i RK--SW, cm.40 w gore. Z giet cm003 jak ci sie uda ja dostac, giety od Aresa też sie łapią. Quote Link to post Share on other sites
Platynowy Posted November 4, 2013 Author Report Share Posted November 4, 2013 Interesują mnie mki scary lub g36c. Szukam czegoś solidnego Quote Link to post Share on other sites
MarekMac Posted November 4, 2013 Report Share Posted November 4, 2013 Jeśli chodzi o eMki to poczytaj ten poradnik, a tak w skrócie to z Twoim budżetem możesz szukać czegoś z Evolution Airsoft, KWA lub G&P. Dokładnie w cenach się nie orientuje więc możliwe, że trochę przekroczą budżet (i zwracaj uwagę na to czy do repliki jest dołączana bateria i ładowarka). Natomiast jeśli chodzi o Giety to Cm003 było dobrą repliką, ale już jej nie produkują. Jak chcesz to szukaj używki, ale różnie z nimi bywa więc dla zielonego nie polecam tej opcji. Dlatego chyba najlepszym wyjściem będzie G36 od Aresa. Na Scarach się nie znam (nawet z lektury forum) więc się nie wypowiem. Quote Link to post Share on other sites
Platynowy Posted November 4, 2013 Author Report Share Posted November 4, 2013 Dziękuję za propozycję. Zabieram się za oglądanie;) Quote Link to post Share on other sites
JoHnnY:D Posted November 4, 2013 Report Share Posted November 4, 2013 Dziękuję za propozycję. Zabieram się za oglądanie;) G36 od ares'a :D! Quote Link to post Share on other sites
Platynowy Posted November 4, 2013 Author Report Share Posted November 4, 2013 Widzę że jesteś fanem g36. Jeżeli masz ją osobiście to proszę o recke jaka celność,skupienie,dystans i co trzeba od razu wymieniać. Quote Link to post Share on other sites
JoHnnY:D Posted November 4, 2013 Report Share Posted November 4, 2013 Od razu trzeba ładowarkę i baterię kupić ;)! Quote Link to post Share on other sites
Platynowy Posted November 4, 2013 Author Report Share Posted November 4, 2013 Co sądzicie o tym ? http://gunfire.pl/product-pol-1152195884-Replika-karabinka-szturmowego-H-K-G36KV-EBB-TAN.html I o tym :Colt M16A3 Full Metal w colcie jest gearbox v2 I niestety nie mogę znaleść g36 od Ares'a :/ Quote Link to post Share on other sites
Emcet Posted November 4, 2013 Report Share Posted November 4, 2013 To co podałeś to Ares. Tylko droższy, bo sprzedawany pod szyldem umarexa z innymi oznaczeniami. Giety aresa są na specshop.pl Quote Link to post Share on other sites
JoHnnY:D Posted November 4, 2013 Report Share Posted November 4, 2013 (edited) Ale na specshop'ie nie ma dostępnych "giet" :(, tak jak mówi MrMcet, to co podałeś to właśnie ARES ;D! Tylko po co ci blow back? :icon_razz: Edited November 4, 2013 by JoHnnY:D Quote Link to post Share on other sites
Ryzbor Posted November 4, 2013 Report Share Posted November 4, 2013 Bo blowback w Aresie kopie jak szatan :icon_twisted: Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts