Piątas Posted November 5, 2013 Report Share Posted November 5, 2013 Witam, jako że nie znalazłem żadnego wątku na temat tej klameczki, to zakładam takowy. Chodzi tutaj o takiego o to Colta 1911: http://gunfire.pl/product-pol-1152192043-Pistolet-gazowy-GG107.html W sieci bardzo mało informacji na jego temat, na wszystkich sklepach napisane to samo, więc nawet nie warto tego tu kopiować. Jedyne co znalazłem w sieci na jego temat, to taki filmik w niezrozumiałym dla mnie języku: Miał ktoś z was już doczynienia z tym kawałkiem plastiku? Jest to coś warte? Właśnie się przymierzam żeby go kupić i zobaczyć co za miskę ryżu i niecałe 100zł da się zwojować, dlatego pytam, bo może ktoś już miał to w łapkach i ma coś cennego do powiedzenia. Pozdrawiam :icon_razz2: Quote Link to post Share on other sites
TanieMilitaria.pl Posted November 8, 2013 Report Share Posted November 8, 2013 Witam, polecamy naszą prezentację w tym temacie: Quote Link to post Share on other sites
JolietJake Posted November 8, 2013 Report Share Posted November 8, 2013 Mam toto od niedawna. Nic nie lata i nie trzeszczy, plastik sprawia wrażenie wytrzymałego. Magazynek metalowy, trochę klekocze w gnieździe ale to pewnie kwestia podklejenia. Hop-up symboliczny lub nieistniejący. Strzela na około 20-25 metrów (kulki 0,25 GG), dosyć celny na tym dystansie- trafia w pień o średnicy około 15 centymetrów. Na jednym biciu można wystrzelić około 5 magazynków, przy czym w ostatnim już czuć, że zaczyna brakować gazu. Za te cenę bardzo przyzwoita zabawka. I nadaje się na strzelanki od WW2 do współczesności. Quote Link to post Share on other sites
Piątas Posted November 8, 2013 Author Report Share Posted November 8, 2013 Tak czy inaczej, już go zamówiłem, i przejdzie chcrzest bojowy siedemnastego na Piekarach, ale mam jeszcze jedno pytanko co do niego, bo jeszcze paczka z nim do mnie nie dotarła, a zżera mnie ciekawość :) Da się w nim odkręcić okładziny chwytu? bo mam ładne drewniane, i bym chciał je do niego przełożyć. Jak już przyjdzie, to na dniach zrobię fotki, i strzelę małą recenzję. Quote Link to post Share on other sites
JolietJake Posted November 8, 2013 Report Share Posted November 8, 2013 Okładziny są na dwie śrubki. Miałem Ci właśnie proponować przestrzelanie na Piekarach :icon_smile: Dobrze, że będziemy po jednej stronie :icon_smile: Quote Link to post Share on other sites
Piątas Posted August 14, 2015 Author Report Share Posted August 14, 2015 Quote Link to post Share on other sites
lukasb13 Posted September 26, 2015 Report Share Posted September 26, 2015 Sporym mankamentem jaki zauważyłem w dwóch egzemplarzach jest to, że gdy złapie się go mocno oburącz to nie strzela, Zachowuje się tak jak przy zablokowaniu czyli ściągając spust nic się nie dzieje poza pobraniem kulki do komory. Przy lżejszym trzymaniu problem znika. Quote Link to post Share on other sites
lukasb13 Posted October 15, 2015 Report Share Posted October 15, 2015 Ma ktoś może instrukcję /spis części repliki dołączony do zestawu? Quote Link to post Share on other sites
sulferno Posted April 16, 2017 Report Share Posted April 16, 2017 Odkopuję. Ktoś wie dlaczego od pewnego czasu nigdzie nie można ich znaleźć? Wycofali czy co? Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka Quote Link to post Share on other sites
vergilespada Posted March 12, 2018 Report Share Posted March 12, 2018 Posiadam tą klamkę i jestem z niej zadowolony. Tylko nie umiem znaleźć jeszcze więcej magazynków nie wie ktoś gdzie nie można jeszcze zdobyć? Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts