SzMoCnY Posted November 7, 2013 Report Share Posted November 7, 2013 Witom Panocków maniaków!! Ino jedno pytanko mom: jako świży adept cu mam bruć: m5 galaxy czy muże PDW BY-808?? podpowiedzta Bożyczki, bedo wdziczny;) Quote Link to post Share on other sites
Wiśnia Posted November 7, 2013 Report Share Posted November 7, 2013 Słownik. Quote Link to post Share on other sites
SzMoCnY Posted November 7, 2013 Author Report Share Posted November 7, 2013 Widzę, że kolega przez to całe zainteresowanie asg humor stracił, a wiadomo że chodzi o dobrą zabawę i czas spędzany ze znajomymi, pomimo tego proszę o podpowiedz co wybrać? pozdrawiam i mam nadzieję, że nikogo nie uraziłem moją łamaną,zmyśloną góralszczyzną ;) Quote Link to post Share on other sites
Wiśnia Posted November 7, 2013 Report Share Posted November 7, 2013 Wrecz przeciwnie, humor dopisuje. Zart natomiast niskich lotow :) Ile masz kasy i dlaczego taki wybor? Quote Link to post Share on other sites
SzMoCnY Posted November 7, 2013 Author Report Share Posted November 7, 2013 Niskie loty ale co tam;) Pomimo tego że jestem starym h** to wiadomo, na początek nie chcę atakować z górnej półki, zdobędę trochę expa ale to z czasem;>, rodzinka już jest, druga córcia 2 miesiące, trza oszczędzać ciężko zarobione myljony;), więc początek taki a nie inny,pozdrawiam!! Quote Link to post Share on other sites
vvader01 Posted November 7, 2013 Report Share Posted November 7, 2013 Bierz Galaxy. PDW BOYI, pewnie masz na myśli to za 300 parę zł; to kicha jednym słowem. Z galaxiaka na pewno będziesz bardziej zadowolony. Quote Link to post Share on other sites
Powała Posted November 7, 2013 Report Share Posted November 7, 2013 (edited) SzMoCny, radziłbym MP5PDW jest wyposażony w kolbę, ma nieco wydłużoną lufę, co pozwoli na zamontowanie tłumika dźwięku, gdybyś miał taki kaprys. To najtańsza obecnie na rynku, warta polecenia replika elektryczna. Pamiętaj o: 1. Dobrej ochronie oczu. 2. Stosowaniu dobrych kulek, to ważne nie tylko przy lufach precyzyjnych, dobrej jakości kulka zapewnia stabilność toru lotu i dobre skupienie (ważne przy krótkich lufach). Edited November 7, 2013 by Powała Quote Link to post Share on other sites
arend Posted November 7, 2013 Report Share Posted November 7, 2013 Witom Panocków maniaków!! Ino jedno pytanko mom: jako świży adept cu mam bruć: m5 galaxy czy muże PDW BY-808?? podpowiedzta Bożyczki, bedo wdziczny;) Bier Synek Galaxego. :icon_mrgreen: Quote Link to post Share on other sites
Herod Posted November 7, 2013 Report Share Posted November 7, 2013 (edited) Wrecz przeciwnie, humor dopisuje. Zart natomiast niskich lotow :icon_smile: A co do tymatu to ci powim ze Ci dobze arynd godo, bier dziecko Galaxego i si ni wahoj. Jo co prowda ni mom ale kolega mo i se chwoli i pedo ze nawet cosik 400 fps w nim mo a nizniscalny jest. Jak godojo scecińscy gorole za te cene ino mp5 Galaxy hej! Edited November 7, 2013 by Herod Quote Link to post Share on other sites
SzMoCnY Posted November 8, 2013 Author Report Share Posted November 8, 2013 jusik nad tym pracujo;> zacne z wus chopy ;) Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts