ednar Posted November 12, 2013 Report Share Posted November 12, 2013 Witam! Jeden mi wchodził dokupiłem jeszcze kilka i jest kaszana. Jakieś podpowiedzi na co zwrócić uwagę, ewentualnie gdzie podpiłować? Quote Link to post Share on other sites
wiciok Posted November 12, 2013 Report Share Posted November 12, 2013 Wystający zaczep z tyłu. Quote Link to post Share on other sites
ednar Posted November 14, 2013 Author Report Share Posted November 14, 2013 To chyba będzie dziwne pytanie .... Ale jak to mówią , kto pyta nie .... Ten pseudo trójkątny zaczep czy to poniżej niego nieco ? Quote Link to post Share on other sites
wiciok Posted November 15, 2013 Report Share Posted November 15, 2013 Tak, właśnie ten trójkątny. Zresztą dokładnie porównaj sobie stockowy magazynek do tych problematycznych i od razu powinieneś zauważyć, o co chodzi. Magazynki Boyia mają ten element wyraźnie większy. Chociaż u siebie, to sprawę rozwiązałem bardzo prosto - dobijałem na siłę magi i bardzo szybko wyrobiły się na tyle, że zatrzask załapywał bez problemów :icon_mrgreen: Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts