Driver2503 Posted November 13, 2013 Report Share Posted November 13, 2013 Witam Posiadam ak od firmy APS ma już 3 lata Nim zaczełą tak zamulać kulki latały na 10 metrów z dużym rozrzutem po rozkręceniu gearboxa okazała się pęknięta głowica tłoka i prowadnica sprężyny zostały one wymienione tłok+głowice wzielęm od kwa stocka;P a prowadnica sprężyny to była Stalowa prowadnica sprężyny z łożyskowaniem Ultimate gumke hu up wziełęm stock kwa i obecnie nie wiem co dalej z tym zrobić. Prosil bym o jakieś wskazówki. Quote Link to post Share on other sites
blackblut Posted November 13, 2013 Report Share Posted November 13, 2013 Sprawdziłeś czy dobrze założyłeś gumke HOP-UP ? Bo wypadające kulki z lufy to objawy źle założonej gumki. Zrób też test szczelności Quote Link to post Share on other sites
Rogaś Posted November 13, 2013 Report Share Posted November 13, 2013 Na początek zmień replikę :teeth: Siema blackblut :) Druga sprawa to sprawdź gumkę jak kolega wyżej napisał... Quote Link to post Share on other sites
Driver2503 Posted November 13, 2013 Author Report Share Posted November 13, 2013 Zmiennie wstawiałem Hopke starą z tej repliki i tą z kwa co do testu szczelności to jest szczelnie. i na obu gumkach to samo. "teksty w stylu zmień replikę nie docierają do mnie bo chce zrobić tą jako zastępczą jakby mi kwaczka padła " Quote Link to post Share on other sites
Rogaś Posted November 13, 2013 Report Share Posted November 13, 2013 A jak sprawdziłeś ową szczelność układu ? :teeth: Quote Link to post Share on other sites
Driver2503 Posted November 14, 2013 Author Report Share Posted November 14, 2013 (edited) braciszek się tym zajmuje conieco efekt strzykawki obczajał nie szło ruszyć tego w ogóle. wg. tego co mówił ;P w sumie dam to lepiej bardziej doświadczonej osobie do obczajenia nie bd się z tym tak męczyć ;P Do zamknięcia Edited November 14, 2013 by Driver2503 Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts