wikitor99 Posted November 14, 2013 Report Share Posted November 14, 2013 Cześć! Napiszę krótko. Mam zamiar zakupić replikę M4 firmy KWA, ale w zestawie jest tylko replika i 3 magi. Nie ma ładowarki ani akumulatora- nic z tych rzeczy. Co polecilibyście, jakie modele? Chodzi mi o małe ceny, gdyż sama replika i tak nie jest tania. Z góry dzięki za podpowiedzi. Pozdrawiam! :D Quote Link to post Share on other sites
Fort Posted November 14, 2013 Report Share Posted November 14, 2013 Poszukaj w sklepach modelarskich. Pisze tego posta 3 raz, bo moderacja chyba przez chwilę nie była pewna czy ten wątek wydzielić, czy zostawić podczepiony pod stary temat ;) Tam znajdziesz najtańsze i najlepsze ładowarki, a poza tym fajne akumulatory. Quote Link to post Share on other sites
arend Posted November 14, 2013 Report Share Posted November 14, 2013 Ładowarka to tylko JBT albo Catepilar. No w ostateczności Komatsu. Akumulatory tylko Centry. Wiktor daj nam szansę. Jaką chcesz tą baterię, Do gripa, kolby , puchy? Lipolkę, niklówkę. Ładowarkę jaką. Mikroprockę balansowaną, niebalansowaną. Bo w tej chwili to tylko gdybać możemy,. Quote Link to post Share on other sites
Garnek Posted November 14, 2013 Report Share Posted November 14, 2013 Jeśli masz zamiar strzelać się w zimę to akumulatory typu LiPo świetnie znoszą niskie temperatary, ale niestety nie jest to najtańsze rozwiązanie ze względu na koszt ładowarki. Quote Link to post Share on other sites
Driver2503 Posted November 14, 2013 Report Share Posted November 14, 2013 Witam , tak się składa żę posiadam takową replike śmigam na aku Lipo 7,4V 2200mah firmy redox w kostce i pasuje mi do frontu ;-) ładowarke posiadam powerbean captain której nie polecają mi śmiga nie narzekam , polecam ;-) Quote Link to post Share on other sites
wikitor99 Posted November 16, 2013 Author Report Share Posted November 16, 2013 Wielkie dzięki :) Ale na gunfire jej nie ma ani na taiwagunie :( . Jeśli mógłbyś link podesłać to było by miło :D Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts