elo263 Posted November 16, 2013 Report Share Posted November 16, 2013 (edited) Witam, ostatnio ukruszyła mi się część suwadła, które znajduje się w górnej części body od G36. Służy ono do odsłaniania pokrętła od regulacji hop-up'a. Dołączam zdjęcie, aby było dokładniej wiadomo o co chodzi. Jak widać w lewym dolnym rogu kawałek "dźwigienki" ukruszył się. Będe jeszcze próbował to kleić, lecz nie wiem jakie to da rezultaty. Nie wiem też jak nazwać dokładnie tą część korpusu, więc nie mogę jej znaleźć w sieci. Proszę o pomoc w znalezieniu tej części lub też podania jej nazwy. Mam jeszcze drugie pytanie co do tego małego elementu, który częściowo wcohdzi w sprężynkę. Sprężynka nasówa się na bardzo mały fragment tego bolca. Czy nie ukruszyło się też coś w tym elemencie ? Z góry dziękuje za odpowiedzi i pozdrawiam. Edited November 16, 2013 by elo263 Quote Link to post Share on other sites
HeeL Posted November 16, 2013 Report Share Posted November 16, 2013 (edited) https://www.google.pl/search?q=r%C4%85czka+prze%C5%82adowania+g36&oq=r%C4%85czka+prze%C5%82a&aqs=chrome.4.69i57j0l5.4523j0j7&sourceid=chrome&espv=210&es_sm=93&ie=UTF-8 Z tego co widzę nigdzie jej nie ma, ale przynajmniej już wiesz jak się nazywa. Poszukaj w komisie, może ktoś ma na zbyciu. Edited November 16, 2013 by HeeL Quote Link to post Share on other sites
elo263 Posted November 16, 2013 Author Report Share Posted November 16, 2013 Dzięki, nie wiem jak na to mogłem nie wpaść. A orientuje się jeszcze ktoś co do drugiego pytania ? Quote Link to post Share on other sites
Bart_Forrester Posted November 16, 2013 Report Share Posted November 16, 2013 mogę załatwić taką dźwignię metalową, pisz PW. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts