siwy123 Posted November 16, 2013 Report Share Posted November 16, 2013 Witam mianowicie jak pisałem wcześniej miałem problem z moja berettą mianowicie aby strzelać z mojej beretty muszę podnieść lekko magazynek do góry i wtedy można ,,jakoś strzelać'', poszedłem za radą kolegi i kupiłem zatrzask i wymieniłem, prawda prawdą magazynek nie ma luzów lecz lekko mógłby być wyżej ok 1 mm może mniej. Pierwszy mój problem jest taki broń strzela serią czasami nawet w pokojowych temperaturach oraz kurek nie zawsze zostanie naciągnięty po strzale więc muszę go czasami ręcznie naciągnąć przeładowując broń Bez podniesienia tego maga o te ok 1 mm broń nie strzela prawidłowo a blow back też ma problemy (naciskam spust następuje strzał bez kulki, zamek ,,dokonuje swojego ruchu'', drugi raz naciskam spust zamek stoi w miejscu a kulka leci z bardzo małym zasięgiem nawet w lato lub tem. pokojowych Quote Link to post Share on other sites
-Otto- Posted November 16, 2013 Report Share Posted November 16, 2013 Górna uszczelka maga lub może nie zatrzask maga a samo wgłębienie w magu na zatrzask się wyrobiło? Sprawdzałeś na innym magu? Quote Link to post Share on other sites
siwy123 Posted November 17, 2013 Author Report Share Posted November 17, 2013 nie sprawdzałem na innym magu, pisałem: ,,poszedłem za radą kolegi i kupiłem zatrzask'' wczoraj go wymieniłem, uszczelka maga żadnych uszkodzeń, wgłębienie na magu bez uszkodzeń i zatarć Quote Link to post Share on other sites
Zuoty_Mjut Posted November 19, 2013 Report Share Posted November 19, 2013 Otto ma rację, może spróbuj na innym magu, mam te samą replikę już kilka miechów i działa nadal bezawaryjnie. Quote Link to post Share on other sites
wykrojnik Posted April 29, 2014 Report Share Posted April 29, 2014 Wiem, temat stary. Ale czy problem został rozwiązany? Mam ten sam problem :/ Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts