GOGI123 Posted November 19, 2013 Report Share Posted November 19, 2013 Kolega upadł ze swoim SCARem i nadłamał chwyt pistoletowy Chciałem go zdjąć ale nie mogę. Niby niczego się nie trzyma ale jednak. Mógł ułamać też koszyk silnika? Gdzie taki kupić? Nigdzie nie mogę znaleźć. Quote Link to post Share on other sites
Rogaś Posted November 19, 2013 Report Share Posted November 19, 2013 :icon_question: Koszyk silnika w SCAR'ze :icon_question: Chwyt silnikowy do szkieletu się dokręca na 2 śrubki, potem wrzuca się silnik i zamyka do pokrywą silnika. Quote Link to post Share on other sites
GOGI123 Posted November 20, 2013 Author Report Share Posted November 20, 2013 Ok nie wiedziałem że tak to wygląda ponieważ nie dobrałem się do środka Quote Link to post Share on other sites
Pietracha Posted November 20, 2013 Report Share Posted November 20, 2013 Wystarczyło obejrzeć w internecie dowolny filmik rozbiórki SCARa BOYI... Quote Link to post Share on other sites
Rogaś Posted November 20, 2013 Report Share Posted November 20, 2013 Wystarczyło obejrzeć w internecie dowolny filmik rozbiórki SCARa BOYI... Nie wymagasz za dużo od kolegi :?:Przecież trzeba wtedy wejść w internety, wpisać trudne słowa po angielsku, obejrzeć to trzeba, a co najgorsze to zrozumieć... Zagalopowałeś się... :teeth: Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts