Shaco17 Posted December 3, 2013 Report Share Posted December 3, 2013 Witam mam pytanie czy istnieje konwersja ris na przednie okładziny ak mianowice wiem że jest takowa ale w systemie VFC a czy do TM takowa jest? Quote Link to post Share on other sites
senkuPH Posted December 3, 2013 Report Share Posted December 3, 2013 Tak, jest. Cyma robiła "X47". Poszukaj sobie. Może znajdziesz również droższe konwersje od King Arms. Jeśli chodzi Ci o najprostsze - cyma robi je z absu, jest to kopia kopii TDI. Możesz je znaleźć np. na taktycznej 028, oczywiście da się je kupić osobno. Quote Link to post Share on other sites
Shaco17 Posted December 3, 2013 Author Report Share Posted December 3, 2013 Czy to taka będzie pasować jest od cymy http://www.taiwangun.com/taktyczna-konwersja-do-ak-cm Quote Link to post Share on other sites
KaXardas Posted December 3, 2013 Report Share Posted December 3, 2013 Będzie. Choć ten chwyt pistoletowy jest wręcz denny, jest cholernie niewygodny. Dużo lepiej byłoby kupić orisowany front + chwyt od cm037 (ogólnie od AK - Beta specnaz). Takie risy mam w swoim kałachu. Nie wyglądają może solidnie ale solidne są :) Jakbyś chciał mam jeden chwyt pistoletowy od cm037 na zbyciu :) Quote Link to post Share on other sites
Shaco17 Posted December 3, 2013 Author Report Share Posted December 3, 2013 (edited) Co do chwytu to wiem,podałem tylko taki link,jeśli się zdecyduje kupić te okładziny to napewno osobno Zapomniałem dodać że posiadam historyczną cyme 028 Edited December 3, 2013 by Shaco17 Quote Link to post Share on other sites
senkuPH Posted December 3, 2013 Report Share Posted December 3, 2013 Front będzie pasował. Jeśli posiadasz podstawowe cm028 z imitacją drewien, to masz prosty chwyt. przemaluj swój chwyt na czarno po montażu szyn aby pasował i jazda. Quote Link to post Share on other sites
Pietracha Posted December 3, 2013 Report Share Posted December 3, 2013 Jeśli chcesz tylko chwyt przedni to na azteko.pl jest on w cenie bodajże 49 zł. Quote Link to post Share on other sites
UberSoldier Posted December 3, 2013 Report Share Posted December 3, 2013 (edited) Choć ten chwyt pistoletowy jest wręcz denny, jest cholernie niewygodny. Kwestia gustu :icon_smile: W swojej starej cymie (też 028) używałem takiego chwytu od 2 lat i dawno nie miałem wygodniejszego. :icon_razz: Edited December 3, 2013 by UberSoldier Quote Link to post Share on other sites
KaXardas Posted December 4, 2013 Report Share Posted December 4, 2013 Front będzie pasował. Jeśli posiadasz podstawowe cm028 z imitacją drewien, to masz prosty chwyt. przemaluj swój chwyt na czarno po montażu szyn aby pasował i jazda. Najlepiej też przemalować całą cyme na czarno :D Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts