Thame Posted December 6, 2013 Report Share Posted December 6, 2013 Witam wszystkich. Jest to pierwszy post na tym forum i liczę że mi pomożecie. Potrzebuję porządnej repliki ( o ile to możliwe przy tej kwocie) emki. Ważne aby miała przynajmniej te 400 fps i nie więcej niż 550. Chciałbym by ta kwota wystarczyła na jakąś replikę + ewentualnie jakieś części które podobno trzeba w każdej replice wymienić.Oczywiście czytałem temat o ostatecznym wyborze jednak w mojej grupie asg poradzano mi firmy takie jak : G&P i M15, jednak myślę że tu znajdę lepszych fachowców. Oczywiście 1000 zł to górna granica i jakby było coś ciekawego za mniej to było by miło :) Pozdrawiam Link to post Share on other sites
Nath Posted December 6, 2013 Report Share Posted December 6, 2013 Evolution airsoft plus stosowny tuning (sprężyna, prowadnica tłoka, ew. tłok) i jeszcze na lipolka i ładowarkę powinno starczyć. Link to post Share on other sites
Thame Posted December 6, 2013 Author Report Share Posted December 6, 2013 (edited) Evolution airsoft plus stosowny tuning (sprężyna, prowadnica tłoka, ew. tłok) i jeszcze na lipolka i ładowarkę powinno starczyć. Jeśli można to chciałbym konkretnie: " ta replika + ten tłok, gumka itd. i żadne inne na stronie www.xxxxxxx.xx" Edited December 6, 2013 by Thame Link to post Share on other sites
OFF Posted December 6, 2013 Report Share Posted December 6, 2013 Jeśli można to chciałbym konkretnie: " ta replika + ten tłok, gumka itd. i żadne inne na stronie www.xxxxxxx.xx" Zastanawiam się jak sobie radzisz w codziennym życiu kiedy czegoś potrzebujesz? Jak myślisz.. jesteś pierwszą osobą, która pyta o repliki M4 w tym przedziale cenowym i o ewentualny tuning? Zapoznaj się z regulaminem i podpiętymi tematami. Link to post Share on other sites
Recommended Posts