Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Pomoc w wyborze repliki emki do 1000zł

Recommended Posts

Witam wszystkich.

Jest to pierwszy post na tym forum i liczę że mi pomożecie.

Potrzebuję porządnej repliki ( o ile to możliwe przy tej kwocie) emki. Ważne aby miała przynajmniej te 400 fps i nie więcej niż 550. Chciałbym by ta kwota wystarczyła na jakąś replikę + ewentualnie jakieś części które podobno trzeba w każdej replice wymienić.Oczywiście czytałem temat o ostatecznym wyborze jednak w mojej grupie asg poradzano mi firmy takie jak : G&P i M15, jednak myślę że tu znajdę lepszych fachowców. Oczywiście 1000 zł to górna granica i jakby było coś ciekawego za mniej to było by miło :)

Pozdrawiam

Evolution airsoft plus stosowny tuning (sprężyna, prowadnica tłoka, ew. tłok) i jeszcze na lipolka i ładowarkę powinno starczyć.

Jeśli można to chciałbym konkretnie: " ta replika + ten tłok, gumka itd. i żadne inne na stronie www.xxxxxxx.xx"

Edited by Thame

Jeśli można to chciałbym konkretnie: " ta replika + ten tłok, gumka itd. i żadne inne na stronie www.xxxxxxx.xx"

Zastanawiam się jak sobie radzisz w codziennym życiu kiedy czegoś potrzebujesz? Jak myślisz.. jesteś pierwszą osobą, która pyta o repliki M4 w tym przedziale cenowym i o ewentualny tuning? Zapoznaj się z regulaminem i podpiętymi tematami.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...