Chmielewski Posted December 6, 2013 Report Share Posted December 6, 2013 Cześć, na początek chcę się przywitać. Jestem tu po raz pierwszy i mam nadzieję, że zostanę na dłużej. Jestem Patryk, 17 lat, uczeń. Miło mi was wszystkich powitać. Do tematu. Zaczynam przygodę z Air Softem, mam pieniążki do zagospodarowania. Chcę wydać maksymalnie 2000zł, z czego max. 700zł chcę przeznaczyć na replikę. Oglądałem kilka sklepów i przyjrzałem ich oferty. W oko wpadła mi jedna replika. A mianowicie CM16 Raider-L DST. Czy ktoś jest posiadaczem ów repliki, a może wie coś więcej o niej? Jeśli jednak wpadniecie na pomysł czegoś "innego", chętnie rozważę wasze propozycję. Życzę dobrej nocy, Patryk! :) Quote Link to post Share on other sites
Chmielewski Posted December 7, 2013 Author Report Share Posted December 7, 2013 Witajcie ponownie, wpadło mi w oko jeszcze kilka replik. Wkleję linki i czekam na wasze opinie! Pozdrawiam cieplutko! http://gunfire.pl/product-pol-1152199604-Replika-karabinu-JG1938.html http://gunfire.pl/product-pol-1152199193-Replika-karabinu-JG103.html Quote Link to post Share on other sites
Quzodor Posted December 7, 2013 Report Share Posted December 7, 2013 Zobacz repliki cm.48 i rk boyi z oznaczeniami S/SW (steal, wood), eMki specna arms, ale przy twoim budżecie kupił bym replikę firmową. Quote Link to post Share on other sites
Chmielewski Posted December 7, 2013 Author Report Share Posted December 7, 2013 Zobacz repliki cm.48 i rk boyi z oznaczeniami S/SW (steal, wood), eMki specna arms, ale przy twoim budżecie kupił bym replikę firmową. Dzięki serdeczne za odpowiedź. Jesteś w stanie mi pokazać coś "firmowego"? Coś polecić. Quote Link to post Share on other sites
Quzodor Posted December 7, 2013 Report Share Posted December 7, 2013 Jeżeli chodzi o repliki firmowe, to nie siedzę w temacie... Patrz na firmy takie jak G&G, KWA, EVOLUTION AIRSOFT. Quote Link to post Share on other sites
Buniek92 Posted December 8, 2013 Report Share Posted December 8, 2013 Repliki które wybrałeś nie są złe. Większość replik w tej cenie stoi na podobnym poziomie. Oczywiście są wyjątki w obie strony. Bierz to co co najlepiej leży. Quote Link to post Share on other sites
Fari Posted December 9, 2013 Report Share Posted December 9, 2013 Biorąc pod uwagę 700zł budżetu dołożył bym ze 100-150zł lub celował bym w promocję i kupił M4 od Evolutiona Airosft. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts