McKing23 Posted December 11, 2013 Report Share Posted December 11, 2013 Witam zakupiłem powyższy model i wszystko gra ale mam 2 pytanka mianowicie 1. Dlaczego zamek nie zostaje w tylnym polozeniu gdy wystrzele ostatnia kulke ? jest na to jakas rada? 2. Jak wyregulować hop up? Quote Link to post Share on other sites
-Otto- Posted December 11, 2013 Report Share Posted December 11, 2013 Co do zamka - jak przeciągniesz zamek przy braku kulek to się zatrzyma? Quote Link to post Share on other sites
McKing23 Posted December 11, 2013 Author Report Share Posted December 11, 2013 Tak Quote Link to post Share on other sites
-Otto- Posted December 11, 2013 Report Share Posted December 11, 2013 BB nie jest za słaby? Przez co zamek za mało się cofa żeby załapać blokadę. Dociśnij lekko magazynek do góry, sprawdź czy w cylindrze wszystko jest ok, wyczyść :P Quote Link to post Share on other sites
McKing23 Posted December 11, 2013 Author Report Share Posted December 11, 2013 (edited) Pistolet jest nowy nie ma co czyscic nie byl nawet na 1 akcji dziwne sprawdzam blokade wszystko wydaje sie byc ok zamek cofa sie odpowiednio daleko Po moich przemysleniach i analizie kontrukcji pistoletu dochodze do wniosku iz ta blokada ktora blokuje zamek moze byc pryczyna bo chodzi ona bardzo lekko i wiotko jak moge to naprawic? Edited December 11, 2013 by McKing23 Quote Link to post Share on other sites
n2god Posted December 25, 2013 Report Share Posted December 25, 2013 Mam taki sam problem, na święta dostałem piękną beretkę, ale jak wyżej zamek po wystrzeleniu ostatniej kulki nie wraca do tylnego położenia. Zna ktoś może rozwiązanie problemu? Quote Link to post Share on other sites
Powała Posted December 25, 2013 Report Share Posted December 25, 2013 Serwis, reklamacja :icon_exclaim: Quote Link to post Share on other sites
McKing23 Posted December 29, 2013 Author Report Share Posted December 29, 2013 zareklamowałem i doszedłem do dziwacznego wniosku. Na serwisie specshop mowili ze mechanicznie replika sprawna możliwe ze jest zimno i nie ma odpowiedniego cisnienia gazu zeby zamek został złapany. Magazynek dostałem naładowany gazem od specshop nie wiem jakim ale magazynek zostawał w tylnym położeniu dziwna sprawa wychodzi na to że używam złego gazu poczekam aż kupie coś innego jakiś gaz o zwiększonym cisnieniu bo albo źle ładuje co jest mało prawdopodobne albo faktycznie gaz jest za słaby. Ponadto mam problem jeszcze jeden otóż gdy ładuje tym nieszczesnym gazem 101 inc. maga to wystarcza na jakies 15 kulek czasem nie w temperaturze pokojwej więc halo coś tu nie gra muszę dorwać inny gaz. Quote Link to post Share on other sites
-Otto- Posted December 29, 2013 Report Share Posted December 29, 2013 Bo 101 inc to syf. http://forum.wmasg.pl/topic/136774-gazy-101-inc/ Quote Link to post Share on other sites
McKing23 Posted December 29, 2013 Author Report Share Posted December 29, 2013 no właśnie widze Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts