Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Pistolet jest nowy nie ma co czyscic nie byl nawet na 1 akcji dziwne sprawdzam blokade wszystko wydaje sie byc ok

zamek cofa sie odpowiednio daleko

Po moich przemysleniach i analizie kontrukcji pistoletu dochodze do wniosku iz ta blokada ktora blokuje zamek moze byc pryczyna bo chodzi ona bardzo lekko i wiotko jak moge to naprawic?

Edited by McKing23
  • 2 weeks later...

zareklamowałem i doszedłem do dziwacznego wniosku. Na serwisie specshop mowili ze mechanicznie replika sprawna możliwe ze jest zimno i nie ma odpowiedniego cisnienia gazu zeby zamek został złapany. Magazynek dostałem naładowany gazem od specshop nie wiem jakim ale magazynek zostawał w tylnym położeniu dziwna sprawa wychodzi na to że używam złego gazu poczekam aż kupie coś innego jakiś gaz o zwiększonym cisnieniu bo albo źle ładuje co jest mało prawdopodobne albo faktycznie gaz jest za słaby. Ponadto mam problem jeszcze jeden otóż gdy ładuje tym nieszczesnym gazem 101 inc. maga to wystarcza na jakies 15 kulek czasem nie w temperaturze pokojwej więc halo coś tu nie gra muszę dorwać inny gaz.