braunn Posted December 15, 2013 Report Share Posted December 15, 2013 Witam ostatnio oglądałem dużo filmow związanych z asg mam kolegę któremu też się to podoba lecz zawsze kupowałem pistolety chińskie za 5 zł trudna prawda.. Teraz zauważyłem że to praktycznie to samo tylko nie niszczy się to tak szybko przeczytałem wiele tematów ale dalej czuje jakiś niesmak mam do wydania 350 zł wliczając przesyłkę wstępnie zastanawiałem się nad mp5 dokładnie g5 od firmy chyba galaxy czy jesteście w stanie coś jeszcze mi polecić? Pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
mikadorus Posted December 15, 2013 Report Share Posted December 15, 2013 Na tym forum są analogiczne tematy. Nic więcej nie wymyślimy. Quote Link to post Share on other sites
Buniek92 Posted December 15, 2013 Report Share Posted December 15, 2013 Polecamy poradnik dla początkujących: forum.wmasg.pl/topic/122641-poradnik-maniaka-dla-poczatkujacych/ Na spokojnie przeczytaj ,przemyśl sprawę i wróć z konkretnym pytaniem :icon_wink: Quote Link to post Share on other sites
braunn Posted December 15, 2013 Author Report Share Posted December 15, 2013 (edited) Czy ta broń posłuży mi na chociaż rok? (g5) Edited December 15, 2013 by braunn Quote Link to post Share on other sites
mikadorus Posted December 15, 2013 Report Share Posted December 15, 2013 Nikt nie wie. Kumplowi trzymała kilka lat... Quote Link to post Share on other sites
adrian0403 Posted December 15, 2013 Report Share Posted December 15, 2013 Z Chińskimi replikami jest loteria ale czasami jak pójdzie zębatka albo tłok to masz na rok gwarancje a później znajdź jakiegoś zaufanego serwisanta to za pare złoty Ci wymieni i będzie dalej śmigać. Ceny podstawowych elementów nie są aż tak wysokie jak tych przeznaczonych do upgrade. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts