taktycznyoskar Posted December 22, 2013 Report Share Posted December 22, 2013 Orientujecie się może czy dostanę gdzieś osobno chwyt taki jak w tych cymkach 039u/c? Sam chwyt baaardzo, ale to bardzo mi się spodobał a przeraża mnie wizja kupywania całej repliki dla jednego chwytu... http://www.taiwangun.com/cm-039u-cm Quote Link to post Share on other sites
Bart_Forrester Posted December 22, 2013 Report Share Posted December 22, 2013 chwyt w sensie? pistoletowy? front? rączka taktyczna? Quote Link to post Share on other sites
taktycznyoskar Posted December 22, 2013 Author Report Share Posted December 22, 2013 Nie sprecyzowałem, chodzi oczywiście o chwyt pistoletowy. Quote Link to post Share on other sites
Bart_Forrester Posted December 22, 2013 Report Share Posted December 22, 2013 mogę taki załatwić, a w PL szukaj pod nazwą SAW AK. Quote Link to post Share on other sites
Maza94 Posted December 23, 2013 Report Share Posted December 23, 2013 (edited) Na Taiwanie jest, poszukaj pod nazwą chwyt taktyczny ak :icon_wink: Chociaż, lepszą alternatywą było by zamówienie u Lesia, większy wybór ;) Edited December 23, 2013 by Maza94 Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts