Danioh Posted December 25, 2013 Report Share Posted December 25, 2013 Witam, Kupiłem sobie nową replikę, koleś dorzucił mi celownik powiedział, że nie działa. Postanowiłem go naprawić :D. O to on po lekkim demontażu. Nie posiadam do niego włącznika. Aktualnie mam w domu tylko taką baterie. Jeśli wszystkie kable w środku są OK to jak mogę go bez niego uruchomić. Próbowałem łączyć ze sobą spinaczem te płytki ale bezskutecznie. Od czego mam teraz zacząć? Quote Link to post Share on other sites
Fishbonee Posted December 25, 2013 Report Share Posted December 25, 2013 http://wmasg.pl/pl/articles/show/141622 Włącznik działa praktycznie na tej samej zasadzie co w acogu, kombinuj ;). Quote Link to post Share on other sites
Danioh Posted December 26, 2013 Author Report Share Posted December 26, 2013 A co mam rozkręcić żeby dostać się do środka? Jedyne śruby jakie widzę to te od regulacji. Quote Link to post Share on other sites
rogal138 Posted December 26, 2013 Report Share Posted December 26, 2013 Ale tu ci brakuje zasadniczo jedynie kapsla, więc regulacja działać powinna... (No i oczywiście wkładasz DWIE baterie ?) A jak nie to znaczy ze nie kontaktuje na stykach i trzeba wyjąć tą płytkę i przeczyścić tam styki. Żeby ja wyjąć trzeba wykręcić ten pierścień który ją trzyma. Quote Link to post Share on other sites
Danioh Posted December 26, 2013 Author Report Share Posted December 26, 2013 (edited) Dobra przedmuchałem go kompresorem i działa. Musze tylko zablokować pokrętło w dobrym momencie. :D Edited December 26, 2013 by Danioh Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts