Iwan Posted July 4, 2005 Report Share Posted July 4, 2005 Co myślicie o tej grze, jakie są spostrzerzenia, jak oceniacie możliwości w tej grze bo od ostatniej dużo się pozmieniało!!! I mam prośbę jak skoczyć ze spadochronu????? Quote Link to post Share on other sites
NFZ_Mazikos Posted July 4, 2005 Report Share Posted July 4, 2005 WITAM!! Wystarczy wyskoczyć z jakiegoś latającego mobilum, typu samolot, lub helikopter, a następnie po paru sekundach lotu nacisnąć LMB i gotowe. Co do samej gry, to nie zostaje mi nic innego, jak wypowiedzieć się o niej pozytywnie. Pozycja, choćby ze wzgledu na swoje oryginalne opcje jest warta polecenia. POZDRAWIAM!! RM Quote Link to post Share on other sites
-Nowy->Korp.M-cz< Posted July 4, 2005 Report Share Posted July 4, 2005 gra typowo gangsterska...nie ma to jak leciec ze swoja ekipa w aucie po "wrogim" terenie :P Quote Link to post Share on other sites
Iwan Posted July 4, 2005 Author Report Share Posted July 4, 2005 a czy nie da się skczyć z budynku??? Quote Link to post Share on other sites
LD_cynik Posted July 4, 2005 Report Share Posted July 4, 2005 FPP tak? Quote Link to post Share on other sites
Deimos Posted July 4, 2005 Report Share Posted July 4, 2005 FPP tak? Ano. Jak np. strzelasz fotki aparatem, albo celujesz z wyrzutni rakiet. Ewentualnie zmiana kamery. Quote Link to post Share on other sites
PAT_PotulnY Posted July 5, 2005 Report Share Posted July 5, 2005 Ale już seryja GTA od 3 w góre zdążyła nas przyzwyczaic, że jest szaleńczo nie dopracowana ale i tak sprawia dużo frajdy:) Quote Link to post Share on other sites
K.A.B Posted July 5, 2005 Report Share Posted July 5, 2005 W grze od czasów "3" i "Vice City" pozmieniało się dużo - siłownia, podrywanie panienek (po dodaniu moda również sex z nimi), dobieranie ubrań, tatuaży, 3x większa przestrzeń całego ''San Andreas", dużo więcej pojazdów (począwszy od rowerów, aut, motocykli poprzez kombajny, traktory koncząć na poduszkowcu i Harrierze) i wyrabianie "licencj" pilota etc. Pomimo tych wielu udoskonaleń gra nie dostarczyła mi tylu przyjemności co "Vice City" - pewnie nie mój "klimat". Oczywiście ma potężną grywalność ale ja nie dałbym jej więcej niż 8+/10. a czy nie da się skczyć z budynku??? Jak się już na niego dostaniesz (helikopterem, samolotem, jetpackiem etc), to można. Quote Link to post Share on other sites
Cybul Posted July 5, 2005 Report Share Posted July 5, 2005 Nie ma to jak muza z Vice City, ona robila caly klimat. Quote Link to post Share on other sites
NFZ_Mazikos Posted July 5, 2005 Report Share Posted July 5, 2005 WITAM!! Nie ma to jak muza z Vice City, ona robila caly klimat. Dokładnie Cybul, a w szczególności radio: "Espantoso" i "V-Rock", klimat był niesamowity. W SA muzyka stoii akurat na bardzo niskim poziomie, brak znanych i lubianych utworów z tamtych lat. Warto jeszcze dodac, że najnowsza wersja GTA, ma zdecydowanie rozbudowany system ciosów w czasie walki. POZDRAWIAM!! RM Quote Link to post Share on other sites
Iwan Posted July 5, 2005 Author Report Share Posted July 5, 2005 ale czy da się z budynku zrobić jumpa????? ze spadochronem alebo z czegośwysokiego i czy ten miernik wysokośći musi być w górnej pozycji żeby cokolweik wypaliło Quote Link to post Share on other sites
WOjtas^ Posted July 5, 2005 Report Share Posted July 5, 2005 W tym pierwszym miescie, w centrum obok autostrady jest taki wyyysoki budynek. najwyzszy chyba. w jednym z jego rogow jest ten znacznik, ze mozna wejsc. Jak sie w niego wejdzie, przerzuca na dach budynku, a tam jest spadochronik. A z nim wziuuuu ;) Jak sie 2 razy W nacisnie, to gosc sie sklada i mamy swobodne spadanie :) Quote Link to post Share on other sites
Deimos Posted July 5, 2005 Report Share Posted July 5, 2005 W SA muzyka stoii akurat na bardzo niskim poziomie, brak znanych i lubianych utworów z tamtych lat. Tutaj się nie zgodzę. Muzyka w SA stoi na wysokim poziomie. Zdziwiłem się, gdy usłyszałem tam utwory takie jak Green River CCR'ów, czy chociażby jeden z utworów zespołu TOTO. Aha - i co rozumiesz poprzez pojęcie "tamte lata"? Quote Link to post Share on other sites
Trael Posted July 5, 2005 Report Share Posted July 5, 2005 Pewnie chodzi o lata 90 ubiegłego wieku :). Co do muzyki to też nie mam jej nic do zarzucenia. Dużo ciekawych utworów. Mnie najbardziej denerwuje klimat a właściwe jego brak. Nie bawią mnie ludziki mówiący do siebie "Nigga","Hommie" czy "Dog" do tego zabijający się za kolory ubrań i dzielnice. Gdzie takim leszczom do prawdziwej Mafii? Tak właściwie to brakuje też jakiejś struktury organizacji przestępczej. W poprzednich częściach bohater piął się po szczeblach kariery a tu takie niewiadomo co. Quote Link to post Share on other sites
DariuszM Posted July 5, 2005 Report Share Posted July 5, 2005 my tego nie czujemy ale miliony amerykańskich, czarnych dzieci, które takie gangi widzą na ulicach czy szkołach na pewno czują klimat gry :) Quote Link to post Share on other sites
Jarcher Posted July 5, 2005 Report Share Posted July 5, 2005 A jak jest z kierownicą? GTA 3 nie miała pod nią supportu...nawet nie było stopniowalności skrętu (kierownica 2cm w lewo a samochód pełen skręt) a co dopiero mówić o działaniu pedałów czy POVa. Natomiast widziałem w necie programik dający support pod kierownicę, lecz go nie testowałem. KToś z was może testował i może się wypowiedzieć? Quote Link to post Share on other sites
DariuszM Posted July 5, 2005 Report Share Posted July 5, 2005 kierownice są do prawdziwych simów jak nascar, gpl czy gtr :) do takich zręcznościówek z enginem robionym pod klawiature i joypada nie ma co podchodzić z kierownicą...sterowanei będzie dziwne i niewygodne... Quote Link to post Share on other sites
NFZ_Mazikos Posted July 6, 2005 Report Share Posted July 6, 2005 WITAM!! Taka opcja, jak sterowanie pojazdem za pomocą kierownicy w GTA SA nie istnieje. POZDRAWIAM!! RM Quote Link to post Share on other sites
Iwan Posted July 10, 2005 Author Report Share Posted July 10, 2005 podobno mająjuż progrma do grania w necie to samo zrobili z VC już grłąem w necie jest zaj....... :wink: Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts