NFZ_Mazikos Posted July 4, 2005 Report Share Posted July 4, 2005 WITAM!! ADRES: :arrow: http://www.koszulkimilitarne.pl/ PS. Jak Mod uzna ten temat za zbędny, to proszę o usunięcie. POZDRAWIAM!! RM Quote Link to post Share on other sites
MATI12 Posted July 26, 2005 Report Share Posted July 26, 2005 Ktoś tam kupuje? jakieś uwagi? Quote Link to post Share on other sites
wizard Posted February 10, 2006 Report Share Posted February 10, 2006 Ja kupiłem koszulke z tego sklepu. Powiem tak: gramatura bardzo fajna przy czym mało wytrzymała , po około 10 praniach połowa napisów uległa nieodwracalnemu zniszczeniu się (poprostu się sprały) ale ogólnie warte swojej ceny (przynajmniej wedłyg mnie). Pozdrawiam 8) Quote Link to post Share on other sites
pkf Posted May 25, 2006 Report Share Posted May 25, 2006 Również kupiłem tam koszulkę, mam ją od września '05 i widać że jest strasznie zużyta, ale napisy się trzymają jeszcze :) a co do obsługi to bezproblemowo wszystko i szybko załatwione (przesyłka też) Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts