StanPL Posted December 28, 2013 Report Share Posted December 28, 2013 Witam. Wczoraj zakupiłem replikę RK-01 BOYI któtko się nią nacieszyłem , ponieważ replika po pociągnięciu na spust wydaje dźwięk "Piły Łańcuchowej" czyli silnik działa ,ale tłok nie chce się ruszyć i zablokował się w "przednim" położeniu. Co się stało? Co mogę zrobić nie naruszając gwarancji? Czy mam oddać replikę na gwarancję (Gunfire.pl) Z góry dziękuję. Quote Link to post Share on other sites
tred211 Posted December 28, 2013 Report Share Posted December 28, 2013 Jedyne co możesz zrobić nie tracąc gwarancji to wyregulować położenie silnika. Zdejmujesz chwyt (pokrywę silnika) i odpowienim imbusem dokręcasz śrubę regulująca położenie silnika. Jeśli to nie pomoże wyślij na gwarancję. Quote Link to post Share on other sites
StanPL Posted December 28, 2013 Author Report Share Posted December 28, 2013 I na pewno nie stracę gwarancji? Quote Link to post Share on other sites
Dread Posted December 28, 2013 Report Share Posted December 28, 2013 Na pewno. Poza tym nie ślij na gwarancję, tylko skontaktuj się ze sklepem i wymień. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts