99dawidek99 Posted December 29, 2013 Report Share Posted December 29, 2013 witam :icon_smile: mam problem z repliką Urban Sniper... Mianowicie, jak ruszam repliką to słysze takie pukanie lufy wewnętrznej, jakby nie była przykręcona... oprócz tego wszystko działą, da sie strzelac...Nie wie może ktoś co moze być, bo ja jej nigdy nie rozbierałem i nie mam z tym doświadczenia i czy by mi ktoś mógł mi udzielić wskazówkek jak to zrobic?? :icon_smile: z górki dziękuje za pomoc :icon_smile: a druga pytanko to takie czy nie wie ktoś jaki ona ma gwint do montowania tłumika ??... chciałbym wiedzieć tak z ciekawości.. Pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
Bart_Forrester Posted December 30, 2013 Report Share Posted December 30, 2013 kup stabilizator lufy wewnętrznej. jak w pl nie znajdziesz, to mogę Ci ściągnąć. Quote Link to post Share on other sites
99dawidek99 Posted December 30, 2013 Author Report Share Posted December 30, 2013 znalazłem w PL... Dzięki Quote Link to post Share on other sites
progressive Posted August 10, 2014 Report Share Posted August 10, 2014 znalazłem w PL... Dzięki Gwint na lufie zewnętrznej: 25mm lewoskrętny - bardzo trudno o tłumik do tej repliki. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts