JoHnnY:D Posted January 7, 2014 Report Share Posted January 7, 2014 No tak, jak nie masz chełmu to w goglach źle, ale bez gogli jeszcze gorzej ;)! Kup okulary, skoro nie jesteś 4-oki jak ja ;]! Quote Link to post Share on other sites
Wojtis908 Posted January 7, 2014 Author Report Share Posted January 7, 2014 Ej a jeszcze takie pytanie. Bo mi piszecie żebym zmienił gumkę hop up. Ciężko się to zmienia? Dam radę? ( jestem zielony w tych sprawach) Jeśli nie to oddać to do jakiegoś serwisu? Poczytałem trochę i podobno na taiwangunie montują to od razu przy zakupie, to prawda? Quote Link to post Share on other sites
OFF Posted January 7, 2014 Report Share Posted January 7, 2014 Jeśli ktoś jest zielony to raczej mega łatwe to nie będzie, ale są poradniki/filmiki jak to zrobić. Warto coś takiego umieć zrobić. Możesz poprosić sklep w komentarzu do zamówienia o zamontowanie takiej gumki. Tylko nie pamiętam, czy Taiwangun miał jakieś dobre jeszcze w ofercie :icon_razz: Systema, G&G, Guarder przeźroczysty to najbardziej polecane gumki. Do systemy nie ma chyba jednak dystansera jak coś i trzeba użyć stockowego lub zrobić samemu :icon_wink: Zawsze możesz poszukać kogoś ze swojej okolicy i poprosić o zmianę gumki :teethh: PS. Gogle zapewniają raczej większą ochronę od okularów. Okulary lepiej przymierzyć przed kupnem, ponieważ mogą za bardzo odstawać od twarzy. Nie przejmuj się też jakoś ewentualnym wyglądem w samych goglach ;) Quote Link to post Share on other sites
Buniek92 Posted January 7, 2014 Report Share Posted January 7, 2014 Tak. Ale nie musisz jej zmieniać. Te czasy gdy chińskie gumki HU były słabe minęły. Osobiście używam stockowej już 2 lata. Jak replika przyjdzie to wyczyść lufę, wystrzel jakieś 200 kulek i zobacz jak kręci. Quote Link to post Share on other sites
Wojtis908 Posted January 7, 2014 Author Report Share Posted January 7, 2014 Poczytałem na innych forach i ludzie piszą że w tym modelu trzeba zmienić batkę, ale nie pisali na jaką może wy mi powiecie ;) PS Wybrałem AK 47 od cmy :D Quote Link to post Share on other sites
Buniek92 Posted January 7, 2014 Report Share Posted January 7, 2014 Bateria posłuży o ile będziesz o nią dobrze dbał. Zainwestuj w dobrą ładowarkę. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts