kurant95 Posted January 13, 2014 Report Share Posted January 13, 2014 Witam posiadam replike beretty od WE i niestety posiada ona luz na magazynku a dokładniej to nie wchodzi on na maxa przez co po naciśnieciu spustu replika nie reaguje dopiero po dociśnięciu można oddać strzał czy zna ktoś jakiś sposób na takowy problem? I jeszcze jedna rzecz owa replika ma tylko ogień ciągły (bynajmniej tak mi sie wydaje) czy da sie to jakoś przerobic rzeby był pojedyńczy? Quote Link to post Share on other sites
kurant95 Posted January 13, 2014 Author Report Share Posted January 13, 2014 (edited) dodaje filmik o co chodzi http://youtu.be/AxO4IqumSP4 nie chejtować za przeładowanie :icon_razz: Edited January 13, 2014 by kurant95 Quote Link to post Share on other sites
kurant95 Posted January 31, 2014 Author Report Share Posted January 31, 2014 up Quote Link to post Share on other sites
MacKraw Posted February 7, 2014 Report Share Posted February 7, 2014 Po pierwsze: dociśnij magazynek na maksa od dołu i zobacz czy strzela. Jeśli nie zadziała to sprawdź na innym magazynku. Jeśli nadal nie będzie ok to stawiam że coś jest pokopane ze zbijakiem albo jego sprężynką. Po drugie: temat ognia ciągłego był wałkowany milion razy. Przeczyść replikę (najczęściej pomaga) ale tak od góry do dołu. Rozbierz do zera, wyczyść i przesmaruj. Jak nie pomoże to tu jest jeden z tego miliona tematów http://forum.wmasg.pl/topic/141158-problem-m9-sg/. Po trzecie: co to znaczy ,,rzeby"? Po czwarte: Ludzie, kiedy wy się nauczycie, że bynajmniej to coś innego niż przynajmniej?! Quote Link to post Share on other sites
Mendi Posted February 14, 2014 Report Share Posted February 14, 2014 Na filmiku dociska łapą maga, tak że to wina zbijaka. Quote Link to post Share on other sites
kurant95 Posted February 14, 2014 Author Report Share Posted February 14, 2014 problem już rozwiązany wszystko działa Quote Link to post Share on other sites
Mendi Posted February 14, 2014 Report Share Posted February 14, 2014 problem już rozwiązany wszystko działa Jak rozwiązałeś, to napisz co było, bo za tydzień następna sierota o to samo zapyta. Quote Link to post Share on other sites
kurant95 Posted February 14, 2014 Author Report Share Posted February 14, 2014 dzieki za ładne określenia a co do tematu to zbijak walił za wysoko więc użyłem poxipol tak aby trefiał niżej teraz trafia za karzdym razem i podział się też ogień ciągły co mnie denerwowało teraz mam problem z dyszą do napełniania maga po przy rozkręcaniu pękła :( Quote Link to post Share on other sites
MacKraw Posted February 15, 2014 Report Share Posted February 15, 2014 skoro zbijak walił za wysoko to popraw ustawienie sprężynki zbijaka Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts