beretTa Posted January 14, 2014 Report Share Posted January 14, 2014 Witam. Znalazłem kilka postów, gdzie przewineły się pytania odnośnie ładowarki GFC za ok 40 zł. Jakie są opinie użytkowników? Warto wydać 40 zł na nią? Założyłem ten temat bo żadnej sensownej odpowiedzi nie znalazłem. A może jakaś inna ładowarka do lipo za nie więcej niż 50 zł? Pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
Said Posted January 14, 2014 Report Share Posted January 14, 2014 Spełnia swoje zadanie. ładuje przez balancer. Używam takiej od roku i nie zauważyłem żeby bateria straciła na pojemności. Quote Link to post Share on other sites
Rogaś Posted January 14, 2014 Report Share Posted January 14, 2014 Zdaje egzamin. Jest prosta i to chyba jej największy plus. Ładuje prądem 1A. Ładuje pakiety 2S i 3S. Na 4 pakietach LiPo każda z cel mierzona multimetrem wskazuje od 4,18V do 4,19V więc nie ma obawy że nastąpi przeładowanie pakietu. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts