Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Kolimator mp5 dedykowany.

Recommended Posts

Podobno kolimatory dedykowane do mp5 są trefne jeśli chodzi o ich funkcjonowanie. Następna sprawa to problem z muszką. Taki kolimator jest zawieszony zaraz nad korpusem i muszka niepotrzebnie ogranicza widoczność. Ja postanowiłem kupić niską szynę i EOTecha. Wszystko ładnie przez niego widać, nic nie włazi w "kadr", a sam koli pewniejszy jeśli chodzi o jego działanie. No i zasilny zwykłymi paluszkami, więc w przeciwieństwie do koli dla mp5, baterii w nim nie będziesz musiał raczej nigdy wymieniać :) Całkiem wygodne rozwiązanie, ale w przypadku gdy nosisz gogle lub maskę lepiej kupić wysoką szynę, bo do niakiej nie uda Ci się złożyć.

Kompletny shit. Mam taki, plamka rozmyta, niestabilna, nie nadaje się do niczego... :maniak_zle:

Wyrzucone pieniądze... chcesz, sprzedam Ci za połowę ceny, pozbędę się złomu... :icon_wink:

Nie komisuj :teethh:

Przecież żartowałem, nie sprzedałbym tego g***a nawet wrogowi, dość, że ja się naciąłem.

Tak jak napisał Mr, wysoka szyna i porządny kolimator, to jest rozwiązanie dla wszystkich MP5-tek.

Popieram przedmówców - miałem ten "kolimator", na mp5 cymy.

Jedno co mogę powiedzieć to to, że bez demontażu bębna celowniczego nie ma możliwości obserwacji plamki.

Sprzęt ten nie jest wart swojej ceny.

Na mp5 dobrze spisują się repliki krótkich, i średnich modeli EOTech`a (np 553, xps 1-2-3), oraz Aimpointy m2-3-4 na podwyższonych montażach np. http://deltashop.pl/pl/kolimatory/800-kolimator-aimpoint-m2-wysoki-.html

Za długi kolimator (np. eotech 552) będzie blokował rączkę przeładowania.