wojtekzyto Posted January 23, 2014 Report Share Posted January 23, 2014 Planuję trochę pokombinować z moją 1911ką, żeby zrobić z niej sensowny sprzęt do CQB. Oczywiście chcę zacząć od lufy precyzyjnej zastanawiam się nad PDI i JBU trochę dłuższej i wmontować kompensator. I nie bardzo wiem, co warto dalej kombinować, także czekam na jakieś propozycje/pomysły. Quote Link to post Share on other sites
dzieciaq Posted January 23, 2014 Report Share Posted January 23, 2014 Szczerze?Ja bym z nią nic nie robił a dlaczego częsty przypadek to pękający zamek,nieszczelne magazynki,łamiące się stopka magazynka (nie wiem jaką masz wersję ja miałem taką z cienką blaszką) tu jakiś pęknięty plasticzek.Fakt jest dużo dostępnych części w Polsce.Miałem taki sam dylemat sprzedałem kupiłem marujca i teraz bawię się w modernizacje. Pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
Bart_Forrester Posted January 23, 2014 Report Share Posted January 23, 2014 Tuning SG i WE to strzał w stopę. Quote Link to post Share on other sites
wojtekzyto Posted January 23, 2014 Author Report Share Posted January 23, 2014 Dzięki za odzew. Szczerze mówiąc to ja już 4 latka z nim śmigam i oprócz jednego maga, który padł to nic się nie dzieje. Z drugiej strony może faktycznie warto go spieniężyć, w TM zainwestować i go dopieszczać... Quote Link to post Share on other sites
Mintaj123456 Posted June 30, 2014 Report Share Posted June 30, 2014 Jaką Gumke hop up i lufe do tego najlepiej kupić . Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts